Obavijesti

Promo sadržaj

Kupina u čokoladi bez dodanog šećera – novi doživljaj uživanja u čokoladi Kandit No guilt

Kupina u čokoladi bez dodanog šećera – novi doživljaj uživanja u čokoladi Kandit No guilt
1

Kandit No guilt Blackberry - Idealna čokoladno-voćna slastica

Božanstvena, mirisna i posebna, čokolada je nedvojbeno jedna od najomiljenijih slastica, koju obožavaju ljudi diljem svijeta. Premda se često svrstava u nepoželjne namirnice, s obzirom na svoj sastav i broj kalorija, postoje i zdrave tamne čokolade s visokim postotkom kakaa i smanjenim udjelom šećera u kojima se može uživati bez grižnje savjesti. Tamna čokolada bogata je antioksidansima i prepuna hranjivih sastojaka, što ju čini pravom 'superhranom'. Ona sadrži fitonutrijente koji se nazivaju flavonoidi, a to su biljne kemikalije koje djeluju kao antioksidansi i važni su u prevenciji raka, zdravlju srca i gubitku tjelesne težine.

Posljednjih nekoliko godina svijest o važnosti zdrave hrane porastao je više nego ikad, stoga je Kandit, vodeći se svjetskim trendovima u trendovima uživanja i zdravlja u svim područjima života, posebice u užurbanom i brzom načinu života kojeg većina živi, osmislio liniju zdravih čokolada - Kandit No Guilt. Uz već postojeće vrste čokolada iz spomenute linije (tamna čokolada bez dodanog šećera s 84% kakaa, mliječna čokolada s 34% kakaa i najfinijom kremastom strukturom s najkvalitetnijim bademima), odnedavno je uvedena KANDIT NO GUILT BLACKBERRY, još jedna čarobna kombinacija –komadići kupine u čokoladi s 84% kakaovca. Osvježavajuće aromatične voćne bobice nevjerojatno dobro se slažu s tamnom čokoladom i pružaju potpuno zadovoljstvo uživanja u čokoladi. Ovaj savršen spoj voća i čokolade probudit će poseban slatko-kiseli sklad okusa na vašim pupoljcima.

Cijela linija Kandit No guilt čokolada s 84% kakaa kreirana je iz visokokvalitetnih sastojaka i ispunjava i najzahtjevnija očekivanja ljubitelja slatkih proizvoda. Posebno je zanimljiva svima koji vode računa o kvaliteti prehrane i o svom zdravlju, a svoju preporuku dao je i Hrvatski savez dijabetičkih udruga te ju mogu slobodno jesti i dijabetičari.

Kandit nas je, osim s novom čokoladom, razveselio i s nagradnom igrom u kojoj se mogu osvojiti atraktivne nagrade - električni romobil, go pro kamera, smart watch ili bogati paket proizvoda Saponije i Kandita. Zašto ne biste uživali u finim okusima čokolade bez osjećaja grižnje savjesti? Upustite se ove jeseni u izazov s Kandit No Guilt čokoladama i dočekajte bezbrižno sljedeću ljetnu sezonu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...