Obavijesti

Promo sadržaj

Kupnja rabljenog vozila nikad nije bila lakša: Autoto tim radi za vas

Kupnja rabljenog vozila nikad nije bila lakša: Autoto tim radi za vas

Kupnja rabljenog automobila često je naporan i dugotrajan proces, gotovo je nemoguće pronaći model koji je dobro očuvan po prihvatljivoj cijeni, a jednom kada ga i pronađete sve što želite je uvjeriti se u njegovu ispravnost

Osjećaj sigurnosti i mira najvažniji je pri svakoj kupnji automobila, a upravo zbog toga auto kuća Autoto za vas traži rješenje u koje se možete pouzdati. Svojim odgovornim pristupom žele vam pomoći da pronađete baš onaj automobil koji tražite, i to jednostavno, brzo i bezbrižno!

Znamo da je samo siguran kupac sretan kupac i sretan vozač. Iz tog razloga svaki Autoto automobil prolazi dezinfekciju i detaljan pregled u kojem se provjeravaju njegovi sastavni dijelovi, a navedenim pregledom auto kuća donosi najtočniju potvrdu o sigurnosti i ispravnosti svojih automobila.

Uz pouzdanog partnera kupite rabljeno vozilo bez stresa
Uz pouzdanog partnera kupite rabljeno vozilo bez stresa

 

Jednom kada zadovolje potrebu za sigurnošću, vjerujemo da ćete osjetiti istinski ushit i sreću i uzviknuti: Autotooooo!!! 

AUTOODGOVORNOST

Jedna od glavnih vrijednosti za koje se Autoto zalaže jest autoodgovornost. Detaljno brinu da uvijek dobijete siguran, dezinficiran i provjeren automobil te zato svi automobili u njihovoj ponudi prolaze dezinfekciju i detaljan pregled u kojem provjeravaju 137 sastavnih dijelova. 

TOČNOST I TEMELJITOST 

Uz točnost i temeljitost pristupaju svakome tko dođe u auto kuću Autoto. Trude se stvoriti osjećaj povjerenja i sigurnosti te uvijek prezentiraju najtočnije podatke o automobilu. Autoto razumije vaše potrebe i cilj im je pomoći vam da u najkraćem roku pronađete najbolji automobil za sebe. 

SREĆA   

Krajnji cilj auto kuće Autoto jest da sva iskustva s njima izmame osmijeh na lica korisnika te da svakog kupca učine sigurnim i sretnim.

Sve što rade, rade jer vjeruju da je kupac provjerenog automobila sretan kupac i sretan vozač. Osigurajte si ljepšu i sretniju budućnost uz povoljno, kvalitetno i detaljno pregledano vozilo

Autoto će vas najtočnijom provjerom automobila i stvaranjem cjelovitog iskustva kupnje garantirano učiniti sretnima te ćete imati osjećaj kao da kupujete novi automobil

Sve detalje i dostupna vozila pogledajte na www.autoto.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
PROMO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu

Strateškim odabirom kompanija za preuzimanje i težnjom izvrsnosti u složenim procesima njihove integracije, Studenac nastavlja širenje na hrvatskom tržištu

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?
PROMO

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?

Uživajte u čarima odmora u hotelu Continental u Opatiji
Nastavi tradiciju uz Staročeško
PROMO

Nastavi tradiciju uz Staročeško

U današnje vrijeme, kod pristupa potrošačima sve je bitnija autentičnost i postojanost branda, a još bitnija je i očuvanost tradicije. Upravo smo na tradiciju najponosniji u Pivovari Daruvar kao nešto što iznimno poštujemo i čuvamo.