Obavijesti

Promo sadržaj

Lako i jednostavno do ravnih zubi i savršenog osmijeha

Lako i jednostavno do ravnih zubi i savršenog osmijeha
2

Svi koji žele izravnati zube prozirnim maskicama sada mogu ugrabiti priliku i dobiti Invisalign tretman po promotivnoj cijeni na danima otvorenih vrata 9.ožujka u Poliklinici Identalia

Osmijeh je važan u komunikaciji i prenošenju neverbalnih poruka. Zdravi i lijepi zubi povećavaju samopouzdanje i daju mladenački izgled. Nedovoljna briga o oralnoj higijeni, neredoviti posjeti stomatologu, genetika i razne nezgode mogu utjecati na izgled i zdravlje zubi. Iako si ga nekad nije mogao svatko priuštiti, zahvaljujući razvoju moderne tehnologije i stomatoloških metoda, lijep osmijeh je danas postao dostupniji i pristupačniji. Posljednjih mjeseci pravi hit tretman za ljepotu i zdravlje zubi postalo je ravnanje zubi maskicama Invisalign. Taj je trend popularan i među pacijentima Poliklinike Identalia, suvremeno opremljenog stomatološkog centra u Zagrebu.


Invisalign je revolucionarni ortodontski sustav koji prozirnim maskicama ravna zube efikasno kao i fiksni ortodontski aparatić sa žicama i bravicama koji je tek od nedavno prisutan u Hrvatskoj. S njime se mogu izravnati skoro sve anomalije zagriza i krivih položaja zubi. Velika je prednost što se maskice mogu skinuti, udobne su te manje bolne nego žice i bravice. Osim toga, maskice su potpuno prozirne i ne vide se.


Tretman se radi digitalnom metodom i započinje digitalnim skeniranjem zubi i planiranjem tretmana od strane ortodonta u digitalnom obliku u software-u. Planiranje kretanja zuba unaprijed kroz cijeli tretman zahtjeva iznimnu stručnost, iskustvo i vještine ortodonta u čemu je ortodontski tim Poliklinike Identalia lider s najviše iskustva u Hrvatskoj prema izvještaju Invisalign i Align Technologies inc. Postupak je dalje jednostavan. Nakon skeniranja i izrade plana, pacijent dolazi po set precizno projektiranih maskica izrađenih 3D printom. Maskice pacijent sam mijenja kod kuće otprilike svakih sedam dana, uz minimalan broj potrebnih kontrola. Svaka maskica radi određen pomak zubi te kada pacijent iskoristi posljednju maskicu zubi su ravni.

Sustav je prikladan za svaku životnu dob ako su zubi zdravi, pa ako je itko ikad htio ravne i lijepe zube a nije htio nositi aparatić, sada ima priliku. Jako je tražen i među starijima od 40  godina, te među mladima i tinejdžerima jer ne narušava izgled kao bravice i žice.  

U Poliklinici Identalia svakom pacijentu pristupa se s puno pažnje jer osim što se treba postići pravilan funkcionalan zagriz, s druge strane nije dovoljno samo izravnati zube kako bi osmijeh bio lijep. Osmijeh treba pratiti i linije lica kako bi njegova ljepota došla do izražaja. To je tzv face-driven pristup ravnanju zubi koji Polikliniku Identalia razlikuje od ostalih.  Invisalign sustavom zube su ravnali Luka Modrić i Justin Bieber, a kakva iskustva imaju pacijenti Poliklinike Identalia, možete provjeriti na društvenim mrežama Andree Andrassy, Petre Dimić i Karmen Sunčane Lovrić .


Svi koji žele izravnati zube  prozirnim maskicama sada mogu ugrabiti priliku i dobiti Invisalign tretman po promotivnoj cijeni samo na danima otvorenih vrata u subotu, 9.ožujka. Bit će održana i dva predavanja o Invisalignu. No, to nije sve. Sve nove pacijente čekaju posebne pogodnosti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...