Obavijesti

Promo sadržaj

Lana priznaje: Zbog problema u krevetu dogodilo se ovo…

Lana priznaje: Zbog problema u krevetu dogodilo se ovo…
1

Po istraživanju Independenta najčešći uzroci prekida su: nedostatak novca, varanje partnera i poteškoće tijekom spolnog odnosa

Željeli smo provjeriti je li ista situacija i kod nas te smo na razgovor pozvali Lanu koja je bez dlake na jeziku pričala o svojoj vezi koja je skoro propala zbog poteškoća u krevetu.

Poštovana Lana, hvala vam što ste se odlučili svoju intimu podijeliti s nama i povjerili nam najbolje rješenje za vaš problem.

Pozdrav vama i svim vašim čitateljima. Istina je da je intimnost u Hrvatskoj i dalje tabu tema jer sam i sama dosta razmišljala prije nego što sam osobna iskustva odlučila podijeliti s javnosti, ali sada sam tu (smijeh).

Kako je na Vašu odluku reagirao Vaš partner?

Ispočetka je bio protiv, nije želio izlaziti u javnost s tim problemom. Na kraju je pristao, pod uvjetom da ostane anoniman. Morala sam mu obećati da nećete objaviti naše zajedničke fotografije.

Razumijemo, za početak nam ukratko povjerite svoju priču.

Naša priča je malo nesvakidašnja. Upoznali smo se u inozemstvu gdje je partner bio s prijateljima na odmoru. Simpatija između nas nije odmah prerasla u veliku ljubav, ponekad smo se dopisivali putem interneta sve dok se nisam zbog posla preselila u Zagreb gdje nikoga nisam poznavala. Tada sam mu se javila, započeli smo se viđati i sve je preraslo u pravu ljubav.

Ako dobro razumijem tada ste bili još prilično mladi?

Istina, preselila sam se u Zagreb zbog fakulteta, imala sam 25 godina, a on je 5 godina stariji od mene.

Tada su se, kao i kod svakog para, pojavile poteškoće u vezi?

U pravu ste, nakon nekoliko mjeseci zajedničkog života i redovitog seksa, strasti su se ohladile. Mislili smo da se to počelo događati jer smo cijeli dan zajedno, nakon toga izgovor smo tražili u stresnom poslu… Prije svega partner više nije bio zainteresirani ni za ljubljenje, a posebno ne i za nešto »na brzinu«.

Tada sam preuzela inicijativu i željela sam isprobati neke nove položaje… Ma znate (sramežljiv osmijeh). Partner je na moje prijedloge reagirao jako čudno. Nisam uopće mogla shvatiti njegove reakcije i nezadovoljstvo, iako je zapravo u životu vrlo sretan, ima dobar posao, mnogo prijatelja, obitelj, vodi dobar život u dvoje. Shvatila sam da se najviše počeo brinuti o veličini svog penisa, a neuspješno isprobavanje novih položaja samo ga je još više oneraspoložilo. 

Jesu li te poteškoće prilikom odnosa utjecale u na vas, ili se vaš partner s njima borio sam? 

Ne mogu reći da mi je bilo svejedno. Svaka žena voli vidjeti obdarenog muškarca, iako stanje nije bilo toliko kritično da bih i ja mislila da je to nešto što se ne može popraviti. On je nažalost upravo tako gledao na stvari. Spolni odnos je počeo izbjegavati ili u njemu uopće nije uživao, a izbjegavao je i govoriti o tome.

Na koji način ste se odlučili riješiti problem?

Na američki način (haha). Cijela situacija je toliko utjecala na njegovu psihu da smo preko liječnika dobili uputnicu za psihoterapiju. Na psihoterapiju je išao 2 mjeseca, a ponekad sam i ja išla s njim jer je psihoterapeutkinja željela čuti i moje mišljenje. Nažalost riješenja nije bilo, konzultacije s psihoterapeutkinjom i određene vježbe nisu mu pomagale, a problemi su i dalje postojali.

>>Kliknite ovdje, ako i Vi imate poteškoće s erekcijom ili su premekane ili ne drže dovoljno dugo<<

Jeste li isprobali neke tablete?

žNe. Imamo isto mišljenje da čovjeku od 30 godina, korištenje seks tableta ne može dugoročno pomoći, a pored toga bi na neki način i štetno djelovalo na njegov organizam.

Da, ali ipak ste došli na intervju što znači da ste uspjeli pronaći rješenje?

Istina, to je bio jedan od razloga zašto sam pristala na intervju s Vama. Shvatila sam da većina muškaraca ima psihološke probleme zbog veličine penisa (ponekad je to samo njihovo mišljenje) pa su poteškoće prilikom erekcije još veće nego što zapravo jesu.

Mislite da je to veliko otkriće?

Da, zapravo on se nije želio previše baviti tim. Mene je srce boljelo gledati ga kako se muči zbog toga i na taj način uništava i našu vezu koja je super funkcionirala do tog trenutka. Odlučila sam stvar uzeti u svoje ruke i sama sam tražila rješenja na internetu jer mi ništa drugo nije preostalo. Nakon dugo traženja pronašla sam 2 proizvoda koja su bazirana na prirodnim sastojcima, bez nuspojava su i pomažu kod poteškoća s manjim spolnim organom i erekcijom.

Prilično nevjerojatno zvuči?

U pravu ste, ali djelovanje proizvoda je potpuno jednostavno. Oba proizvoda se odnose prema spolnom organu kao prema »vrećici koja se puni krvi«. Kod muškaraca u godinama, ali i kod mog partnera, glavni je problem da prilikom uzbuđenja zbog različitih razloga (slaba cirkulacija, psihološki problemi, poteškoće s prostatom, debljina itd.) tijelo ne šalje dovoljne količine krvi u spolni organ tj. ne »napuni« ga koliko bi trebao i zbog toga erekcija nije tvrda i ne izdrži dovoljno dugo.

To je istina, ali…

…proizvodi koje je počeo upotrebljavati zbog sastojaka pobude djelovanje testosterona i potentno pobude hormone. Da lakše shvatite - pospješuje se cirkulacija krvi (što je zdravo), šire se žile i poboljšava se prokrvljenost i volumen. Jedan proizvod pomaže u početnom koraku - pospješuje prokrvljenost i povećava spolni libido zbog čega dolazi do većih i tvrđih erekcija. Drugi proizvod pomaže pri obnavljanju tkiva na penisu koji zbog povećanog protoka krvi (posljedica ostalih sastojaka) zauzme novi, bolji prostorni oblik.

Vrlo zanimljivo, vidim da ste dobro proučili učinke proizvoda.

Haha, istina. Na tržištu ima toliko proizvoda koji obećavaju sve i svašta, a većina njih se temelji na nerealnim očekivanjima. Djelovanje ova 2 proizvoda uistinu je smisleno. Da ispričam nešto zanimljivo što mi se dogodilo. S obzirom da mama ima ključ od našeg stana (a vjerovatno nisam čula kada je zvonila, od glasne glazbe) došla me iznanditi i kada je ušla u dnevni boravak vidjela je da je cijeli monitor prekriven s muškim spolnim organima… Nakon toga smo imale zanimljiv razgovor (hahaha).

>>Kliknite ovdje, ako i vi mislite da bi se bolje osjećali s par centimetara više<<

OK, djelovanje proizvoda je sada svima jasno. Vjerujem da će te našim čitateljima reći o kojim se proizvodima radi, vjerovatno je to i bio povod za intervju?

Apsolutno. Prvi proizvod koji povećava spolni libido, pospješuje krv i poboljšava erekciju je gel Excite koji je poznati Španjolski proizvod. Može se naručiti na hrvatskoj internet stranici www.ExcitePovecanje.com/hr. Drugi proizvodi koji se brinu za povećanje penisa su X-core flasteri koji su poznati kao međunarodno učinkovito rješenje za povećanje spolnog organa. Njih možete naručiti na hrvatskoj internet stranici.

Je li obavezna upotreba oba proizvoda odjednom?

Ne, nije obavezna. Gel Excite se preporuča za osobe koje imaju poteškoće s erekcijom (premekana, ne izdrži dovoljno dugo...), a flasteri X-core su namijenjeni onima koji žele povećati spolni organ. Oba proizvoda su komplementarna i ukoliko želite možete ih upotrebljavati istovremeno.

Možete li dati još neki savjet u vezi upotrebe proizvoda?

Naravno, nema problema. Gel Excite je najbolje upotrebljavati po potrebi (5 do 10min prije spolnog odnosa, gel namažete direktno na organ i u nekoliko minuta počne djelovati). Nije ga potrebno upotrebljavati svaki dan, nego samo po potrebi, kada muškarac želi doseći tvrdu erekciju. Nas dvoje smo gel upotrebljavali tako da smo ga umasirali po cijeloj dužini penisa (i preko glavića) i tako smo počeli s predigrom.

S druge strani ključ uspjeha pri korištenju X-core flastera je njihova redovita upotreba. U kutijici dobijete 30 flastera (ili 90, ako se odlučite za akcijski paket) i sve što trebate napraviti je da flaster zalijepite na ravan dio tijela (savjetuju da je najbolje da se zalijepi na ruku, ispod bicepsa) i ostavite ga 24 sata. U 24 sata Vaše će tijelo postepeno apsorbirati sastojke koji se nalaze u ljepilu.

Nakon 24 sata promijenite flaster i to ponavljate 1 mjesec (ili 3 mjeseca). Moj parter je rekao da je osjetio prve promjene nakon 20 dana, a nakon potrošene cijele jedne kutije (nakon 1 mjeseca) mogu i osobno potvrditi promjene kod partnera.

Jesu li korištenjem proizvoda psihološke barijere potpuno nestale?

Ne mogu reći da je promjena došla preko noći, ali u roku od 2 mjeseca stanje se vidno popravilo na bolje! Naši spolni odnosi su postali učestaliji i napokon vidim da i on uživa u odnosu. Također pomoć psihoterapeuta više nije potrebna.

Mislite li da uistinu svakom pomaže? Namijenjen je i  starijim osobama?

Nisam vidovnjakinja, ali znam da tko god da se susretne s problemom s kojim se susreo moj partner dao bi veliki novac samo da riješi taj problem. Zbog čega ne bi probali proizvod koji je pomogao mnogim muškarcima a nije ni toliko skup…? Jedni će pokušati riješiti svoj problem, drugi će i dalje biti loše volje, ali to je njihov izbor…

Što se tiče godina, proizvodi su namijenjeni muškarcima u srednjim godinama i onim starijim, jer u tim godinama najčešće dolazi do problema s erekcijom. Dakle mlađi muškarci (dečki) u većini slučajeva i ne trebaju koristiti ove proizvode osim ako im trebaju. 

I još za kraj-je li potrebno te proizvode svakodnevno upotrebljavati?

Ne, iz iskustva mogu reći da flastere nije potrebno koristiti duže od 3 mjeseca odjednom jer se u tom vremenskom periodu stanje vidno popravi. Ako prilikom kupnje gela dobijete akciju da naručite 2, a dobijete 1 gratis onda se svakako više isplati iskoristiti akciju tako da imate zalihu za više od 3 mjeseca (svaki put ga upotrijebite tako što nekoliko kapljica kapnete na organ).

Lana mislim da smo detaljno analizirali ovu zanimljivu temu. Želim mnogo uspjeha Vama i Vašem partneru. Hvala Vam što ste svoje probleme i probleme mnogih u današnjem svijetu podijelili s nama, a prije svega hvala Vam na iskrenosti!

Hvala Vama što ste omogućili da našu priču podijelimo s drugima i pokušamo pomoći parovima koji imaju iste probleme kao što smo ih imali i mi. Lijep pozdrav!

Za više informacija o proizvodima možete nazvati broj: 01 777 6827 ili napisati e-mail na hrvatska@dtmnatura.com


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.