Obavijesti

Promo sadržaj

Lansirana potpuno nova sve-u-jednom obitelj robota za usisavanje i brisanje

Lansirana potpuno nova sve-u-jednom obitelj robota za usisavanje i brisanje
5

ECOVACS Definira novu eru robota za kućanstvo

ECOVACS ROBOTICS (“ECOVACS”), vodeći svjetski brend kućanske robotike, predstavio je novu vodeću DEEBOT X1 obitelj koji su prvi sve-u-jednom robotski usisavači u industriji. Nova obitelj, koja uključuje DEEBOT X1 OMNI, DEEBOT X1 TURBO i DEEBOT X1 PLUS, zajedno s prvom sve-u-jednom baznom stanicom OMNI, postavlja nova mjerila za industriju robotike za kućanstva. Redefinira budućnost razvoja vrhunskih robotskih usisavača sa najjačom snagom usisavanja u industriji od 5000 Pa, najnovijom tehnologijom AIVI™ 3D i TrueMapping 2.0 te prvim interaktivnim YIKO glasovnim asistentom na prirodnom jeziku u industriji. Ovom najavom ECOVACS definira fazu 3.0 ere kućnih robota koja obećava funkcionalnije, inteligentnije i interaktivnije iskustvo.  

X1 Family

Vodeći na tržištu, sa snažnijim funkcijama i vrhunskim značajkama, ECOVACS je definirao Fazu 1.0 robota za kućanstvo koji je riješio osnovne potrebe korisnika za usisavanje. U fazi 2.0, ECOVACS se pozabavio rastućim potrebama čišćenja doma i pokrenuo pionirsku tehnologiju OZMOTM koja kombinira funkcije metenja i brisanja u jedan usisavač. Također je dodao inovacije koje su robotske usisavače DEEBOT učinile pametnijim u navigaciji i boljim u izbjegavanju prepreka. U fazi 3.0, ECOVACS uvodi DEEBOT X1 obitelj s vrhunskom funkcionalnošću, inteligencijom i interakcijom te redefinira sljedeću generaciju kućnih robota.  

DEEBOT X1 OMNI je prvi robotski usisavač koji upravlja cijelim procesom čišćenja podova. Osim metenja, usisavanja i brisanja, nova serija pere i suši krpice te skuplja više prašine pomoću nove bazne stanice, što ga čini prvim svestranim robotskim usisavačem koji uistinu oslobađa korisnike od kućanskih poslova.  

OMNI Stanica, prva ECOVACS-ova sve-u-jednom bazna stanica, također je prva u svijetu koja integrira i automatizira sakupljanje prašine, čišćenje krpe, dopunjavanje vode, sušenje, itd.

OMNI Station

Sve-u-jednom OMNI Stanica ima spremnik od 4l čiste/prljave vode za automatsko pohranjivanje i recikliranje otpadne vode nakon čišćenja krpice, i ponovno punjenje spremnika za vodu u DEEBOT X1 čistom vodom. DEEBOT X1 OMNI objedinjuje dvije jednofunkcionalne stanice — Stanica za čišćenje i  Stanica za automatsko pražnjenje. Nakon svakog čišćenja, bazna stanica automatski pere krpice i suši ih toplim zrakom kako bi uklonila miris vlage. Zajedno, ove bazne stanice omogućuju DEEBOTu X1 dulje usisavanje i brisanje, mijenjajući način na koji industrija i korisnici doživljavaju vrhunske robotske usisavače, a istovremeno uvode novu eru za industriju kućanske robotike. 

Obitelj DEEBOT X1 sadrži OZMO™️ Turbo 2.0 rotirajući sustav za brisanje, najjači sustav za brisanje. Kombinacija pritiska i velike brzine rotacije od 180 okretaja u minuti može učinkovito očistiti čak i mrlje od kave i sojinog umaka koje su se već stvrdnule. Kombinacija snažnog usisnog sustava i OZMO™️ Turbo 2.0 čini DEEBOT X1 multifunkcionalnim vodećim robotom. Za razliku od nekih drugih rješenja za čišćenje i brisanje u industriji, DEEBOT X1 održava krpicu vlažnom kako bi se osiguralo da se oba koraka dovrše učinkovito u jednom potezu. Nadogradnja inteligencije s AIVI™️ 3D i 3D kartama nudi uzbudljiv potencijal.  

ECOVACS je obitelji DEEBOT X1 dodao potpuno novu AIVI™️ 3D tehnologiju, značajno poboljšavajući percepciju okoline robota pomoću laserskih i vizualnih senzorskih tehnologija. 

Serija sadrži RGBD senzor, najsloženiji senzor koji je razvio ECOVACS. Uključuje HDR tehnologiju snimanja dinamičkog raspona i može precizno snimiti slike okoliša i semantičke informacije u mračnom okruženju.  

Tehnologija TrueMapping 2.0 ubrzava mapiranje i nudi šire vidno polje. Uz podršku za AIVI™️ 3D tehnologiju, ECOVACS dodaje treću dimenziju mapiranju kućanstva. Povećava brzinu mapiranja deset puta, udvostručuje širinu vida, skraćuje 25% vremena čišćenja i omogućuje robotima precizniju navigaciju kroz različita kućna okruženja. Olakšavajući ciljanje određenih prljavih područja i mjesta, roboti čine iskustvo čišćenja praktičnijim i učinkovitijim.  

Obitelj DEEBOT X1 radi na Horizon GAI čipovima i prvi je put da se tehnologija Autopilot koristi u kućnim robotima. To dramatično poboljšava sposobnost robota da prepoznaju i osjete različite vrste objekata dok izgrađuju trodimenzionalne informacije o okolišu i stvaraju različite segmente doma za ciljano čišćenje. Čip se također može nadograditi putem bežičnog (OTA) programiranja. 

Interakcija prirodnog jezika poboljšava korisničko iskustvo
ECOVACS čvrsto vjeruje da je interakcija prirodnog jezika najvažnija metoda interakcije za kućne robote. Obitelj DEEBOT X1 uključuje, prvi u industriji, ugrađeni interaktivni asistent na prirodnom jeziku za robote, YIKO glasovni asistent. Kombinirajući glasovne i vizualne AI algoritme, YIKO omogućuje komunikaciju na prirodnom jeziku i multimodalnu interakciju. Kada je integriran s funkcijama robota, daje korisnicima potpunu kontrolu i omogućuje precizno vođenje, pojednostavljujući komplicirane kućanske zadatke razumijevanjem i implementacijom korisničkih glasovnih uputa.  

YIKO je prvi interaktivni asistent prirodnog jezika u industriji prilagođen kućnim robotima. To je također prvi AI glasovni asistent u industriji u robotici kućnih usluga koji podržava više jezika. Nudi besprijekorne interakcije prirodnog jezika korištenjem nekoliko tehnologija inteligentne glasovne interakcije s umjetnom inteligencijom, uključujući glasovnu semantiku iz Googlea, kako bi se poboljšala točnost i vrijeme odziva, donoseći korisnicima neviđeno interaktivno iskustvo prirodnog jezika. 

YIKO

Izgovarajući "OK YIKO, quick map building", korisnici mogu izgraditi cjelovitu kartu za učinkovito čišćenje. YIKO transformira korisničko iskustvo, pretvarajući DEEBOT X1 obitelj vrlo inteligentnim alatom za čišćenje.  

JACOB JENSEN DESIGN pretvara DEEBOT X1 u umjetničko djelo  

Prestižna danska dizajnerska tvrtka JACOB JENSEN DESIGN dodaje autentičan nordijski minimalizam u dizajn obitelji DEEBOT X1, pretvarajući kućne robote u umjetnička djela.  

Ovo je prvi put da je JACOB JENSEN DESIGN radio na robotici za kućanstvo. 

JJD  ECOVACS Design

Uz minimalistički dizajn JACOB JENSEN DESIGN, DEEBOT X1 Family postaje kućni umjetnički komad koji će svaki dom poželjeti imati. Dok teži snažnijim funkcijama, vodeća obitelj također postavlja dizajn i kvalitetu kao svoje glavne prioritete kako bi zadovoljila rastuće potrebe kupaca u spajanju oblika i funkcije.  

Podaci i privatnost 
Obitelj DEEBOT X1 također podržava 24-satnu inteligentnu kontrolu kretanja. Ugrađena kamera i dvosmjerna glasovna funkcija omogućuju korisnicima korištenje aplikacije ECOVACS HOME za razgovor s članovima obitelji, kućnim ljubimcima i interakciju pomoću videozapisa.  

ECOVACS je predan zaštiti privatnosti i sigurnosti korisnika. Obitelj DEEBOT X1 omogućuje sigurnost podataka od kraja do kraja integracijom softvera i hardvera, usvajanjem asimetrične tehnologije enkripcije, s višestrukim provjerama autentičnosti i osiguranjem osobnih podataka o privatnosti. Obitelj DEEBOT X1 prva je i jedina serija robotskih usisavača na svijetu koji su dobili certifikat o privatnosti i sigurnosti TÜV Rheinland za softver i hardver. 

Obitelj DEEBOT X1 sadrži budućnost funkcija, dizajna, inteligencije i interakcije za postavljanje novog mjerila za industriju robotike za kućanstva. Nudi najbolju opciju za kupce koji zahtijevaju visoku kvalitetu života i žele iskusiti budućnost života.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!