Obavijesti

Promo sadržaj

LAQO nudi Kasko basic po 20% boljoj cijeni, a ovdje možete pročitati zašto vam baš to treba

LAQO nudi Kasko basic po 20% boljoj cijeni, a ovdje možete pročitati zašto vam baš to treba
1

Možda ste već negdje vidjeli, LAQO, prvo 100% digitalno osiguranje vozila, do ponedjeljka, 25. siječnja nudi opciju dodatne zaštite Kasko basic po 20% boljoj cijeni.

A kad smo kod toga, možda se pitate i na što točno misle pod “Kasko basic”.

LAQO je, kao što smo već rekli, digitalno osiguranje vozila i nudi Obvezno i Kasko osiguranje. Vjerojatno dobro znate razliku između ova dva osiguranja, ali nije na odmet ponoviti. Dakle, Kasko pokriva štetu na vašem vozilu, dok se policom Obveznog štite od odgovornosti za štetu koja je vašom krivnjom nastala na tuđem vozilu.

LAQO nudi 6 dodatnih opcija

Svoju policu Obveznog u LAQO možete proširiti sa šest dodatnih opcija kojima pokrivate i štetu na svom vozilu, nastalu nekim od različitih rizika. Na primjer, dodatna opcija Tuča pokriva štetu koja na vašem automobilu nastane, je l', u slučaju tuče.

Kasko basic je jedna od tih šest dodatnih opcija koje se mogu ugovoriti uz Obvezno osiguranje vozila. Također pokriva štetu na vašem vozilu, a vezana je za naplatu iz vaše police Obveznog osiguranja. Dakle u slučaju nezgode zbog koje se netko drugi naplati iz vaše police obveznog osiguranja, pokriva i štetu na vašem vozilu.

Razlika između Kaska i Kaska basic

Za razliku od punog kaska, ono ne pokriva štetu nastalu, primjerice, prirodnom nepogodom ili provalom, nego je vezano za vašu policu obveznog osiguranja i možete ju iskoristiti samo ako se ona aktivira, to jest ako netko prijavi štetu koju ste vi izazvali na njegovu vozilu.

Ono što je još važno znati je i da ova dodatna opcija, iako se zove "Kasko basic", pokriva i velike štete, najviše do tržišne vrijednosti osiguranog vozila. Razlika je samo u tome da kasko pokriva štete na vašem vozilu nastale na razne načine, a "Kasko basic" pokriva samo štetu nastalu sudarom koja je rezultirao štetom i na vašem i na tuđem vozilu.

Ako vas zanima koliko bi koštala vaša polica LAQO Obveznog osiguranja s ovom opcijom, slijedite poveznicu i poslužite se kalkulatorom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura