Obavijesti

Promo sadržaj

LaqoPrevent uskoro donosi vrijedne nagrade - priključite se i osvojite izlet s Teslom!

LaqoPrevent uskoro donosi vrijedne nagrade - priključite se i osvojite izlet s Teslom!
2

Zbilja se dugo nije dogodilo da je neka inovacija na tržištu osiguranja toliko snažno odjeknula kao nedavno lansiranje projekta LaqoPrevent od strane LAQO osiguranja

Za slučaj da ste propustili, LAQO, prvo 100% digitalno osiguranje u Hrvatskoj nedavno je predstavilo novi feature unutar svoje aplikacije koji korisnicima omogućava da prate kako voze.

LaqoPrevent funkcionira na funkcionira na temelju tehnologije telematike i prati brzinu, korištenje mobitela za vrijeme vožnje, nagla kočenja i skretanja. Na temelju vašeg vozačkog stila aplikacija vam dodjeljuje prosječnu ocjenu. Ako kontinuirano ostvarujte najbolje ocjene za svoju vožnju, možete osvojiti vrijedne nagrade.

Jeste li Cooler, Ranoranilac ili možda oboje?

Program LaqoPrevent korisnike nagrađuje putem posebno osmišljenih znački. Stvar je vrlo jednostavna. Nakon što usavršite određeni segment vožnje i ispunite sve uvjete, LaqoPrevent dodijelit će vam značku za taj segment. Neke od znački koje se mogu već sada osvojiti su Odlikaš početnik, Vikendaš, Profesionalac i druge, a iz LAQO tima najavljuju i nove fora značke - Fan vožnje, Cooler, Siguran put na posao, Ranoranilac, Majstor zavoja…

Tako će, recimo, LaqoPrevent korisnici nakon što naprave 20 vožnji s prosječnim prekoračenjem brzine manje od 3%, dobiti značku Cooler. Naravno, osim što je lijepo kada vas netko službeno označi Coolerom, značke će vam pomoći i da ostvarite što veći ukupni rezultat, osvojite neku od nagrada usavršite svoji stil i sudjelujete u nagradnim natječajima.

Osvojite vrijedne nagrade

Kada je riječ o nagradnim natječajima, iz LAQO tima najavljuju kako će oni uskoro postati ponešto zahtjevniji. Naime, trenutno za neke nagrade morate među prvima skupiti jednu značku, a uskoro ćete u što kraćem periodu morati skupiti tri ili četiri značke, ali će rasti i vrijednost nagrada.

Na primjer, skupljajući značke i sudjelujući u nagradnim natječajima, moći ćete osvojiti poklon bonove u vrijednost između 300 i 1000 kuna, PS5, mobitele i druge gadgete, a tu je i izlet s Teslom za dvije osobe. Stoga, krenite na vrijeme usavršavati svoju vožnju jer natjecanja za nagrade kreću vrlo brzo.

Kreću izazovi po timovima

Kao jedna od zanimljivosti koju najavljuju iz LAQO osiguranja su i timska natjecanja. Naime, svi koji koriste LaqoPrevent moći će odabrati tim kojem žele pripadati te se natjecati u određenim izazovima sa suprotnim timom. Bit će tu raznih izazova, npr. tko će prijeći određeni broj kilometara bez ijednog prekoračenja brzine ili bez naglih kočenja. Priznanje za odgovornost u vožnji samo je po sebi vrijedna nagrada, a uz ovakve poticaje, ne sumnjamo da će još više vozača poželjeti voziti što sigurnije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?

Donosimo 3 najvažnija savjeta za bezbrižnu kupovinu rabljenog vozila!
PROMO

Donosimo 3 najvažnija savjeta za bezbrižnu kupovinu rabljenog vozila!

Kupnja rabljenog automobila često predstavlja zamoran i dugotrajan proces. Pronalaženje dobro očuvanog modela po prihvatljivoj cijeni može biti izazovno, a nakon što pronađete željeno vozilo, ključno je uvjeriti se u njegovu ispravnost
Obilježavanje Svjetskog dana intelektualnog vlasništva 26. travnja 2024.
PROMO

Obilježavanje Svjetskog dana intelektualnog vlasništva 26. travnja 2024.

Državni zavod za intelektualno vlasništvo (DZIV) redovito prigodnim promotivnim i edukacijskim aktivnostima obilježava Svjetski dan intelektualnog vlasništva 26. travnja, koji se u 2024. obilježava s temom „Intelektualno vlasništvo i ciljevi održivog razvoja: Gradimo zajedničku budućnost inovacijama i kreativnošću“