Obavijesti

Promo sadržaj

Last minute shopping prije plaže: Stylish ljetni favoriti iz Designer Outleta Croatia!

Last minute shopping prije plaže: Stylish ljetni favoriti iz Designer Outleta Croatia!
12

Sniženja su u tijeku, što će uvelike olakšati last minute shopping prije godišnjeg odmora, a Designer Outlet Croatia je samo 20 minuta udaljen od centra Zagreba i u ponudi ima sve što još želite kupiti prije odlaska na more

Na korak smo do godišnjih odmora, a vi još niste sigurni imate li sve što je potrebno za odlazak na plažu? Potraga za ljetnim favoritima nije uvijek jednostavna, ali u Summer Sale ponudi Designer Outlet Croatia pronašli smo sve što morate kupiti prije bijega s gradskog asfalta na vašu omiljenu ljetnu destinaciju na obali. Jedinstvena shopping destinacija tijekom cijele godine nudi preko 100 fashion i lifestyle brendova po neodoljivim outlet cijenama, a oduševila nas je i širokim izborom ljetnih trendi komada. Ljetni popusti su uvijek primamljivi, a Summer sale u Designer Outletu Croatia idealna je prilika za lov na kupaće kostime i modne dodatke koje trebate za stylish odlazak na plažu.

Undercolors of Benetton: kupaći kostim prije 375kn -50% sada 188kn Superdry ženska haljina prije 439kn  -30% sada 307.30kn

Pripreme za ljeto zahtijevaju ponešto detaljnije pripreme - od sunčanih naočala i odgovarajućeg kupaćeg kostima, preko dobrog para japanki sve do trendi torbe u kojoj ćete to nositi. Značaj kupaćeg kostima svakako stavljamo na vrh ljetne fashion liste. Širok izbor Calzedonia, Lisca, YamamaY i Undercolors of Benetton modela zadovoljit će sve želje, stilske izričaje i trenutne trendove.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Lisca: jednodjelni kupaći kostim_prije 599kn -50% sada 299kn

Sniženja sunčanih naočala su definitivno nešto što mnogi željno iščekuju, a Optotim ima ponudu u kojoj možete pronaći baš onaj model kojeg ćete nositi u svakoj prilici.

Optotim: Saint Laurent muške sunčane naočale prije 3391.12kn -50% sada 1695.56kn

Torba za plažu ne služi samo za čuvanje svega što nam je potrebno, ona je i modni dodatak koji nerijetko određuje cijeli beach outfit. Pepe Jeans, Five star fashion i Good bags imaju širok izbor trendi torbi u kojima možete ponijeti sve ono što će vam trebati za bolje, zabavnije i bezbrižnije uživanje na plaži.

Five Star Fashion: arbour torba prije 695kn -70% sada 208kn

Kad su u pitanju pripadnici snažnijeg spola, njihove su potrebe nešto jednostavnije. Jednobojne ili s uzorkom kupaće bermude i udobne sportske natikače ili japanke uvijek su najpraktičniji izbor. Ako tome dodamo šiltericu i sunčane naočale imamo savršen muški morski outfit koji je najčešće upotpunjen klasičnim bijelim T-shirtom.

JORDIES: muška majica prije 189.90kn -50% sada 94.95kn

Sniženja su u tijeku, što će uvelike olakšati last minute shopping prije godišnjeg odmora, a Designer Outlet Croatia je samo 20 minuta udaljen od centra Zagreba i u ponudi ima sve što još želite kupiti prije odlaska na more.

Sve informacije o Summer Sale ponudi dostupne su na www.designeroutletcroatia.com.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj