Obavijesti

Promo sadržaj

Lenovo K6 Note: Veliki ekran, kamera i baterija za male novce

Lenovo K6 Note: Veliki ekran, kamera i baterija za male novce
3

Najnoviji smartfon koji nam stiže iz Lenova odlikuju svi aduti na kojeg smo navikli od tog brenda

VIDEO

Već smo se nagledali mobitela koji izgledaju moćno i kvalitetno a na kraju dana bi ih mijenjali za biklo kakvu staru krntiju koja ima bateriju koja će izdržati cijeli dan. To srećom ne vrijedi za Lenovo koji nas je razmazio s rijetkom kombinacijom velikog ekrana, moćnih čipova i još moćnije baterije – a ipak u vitkom, elegantnom kućištu.

Dakako da to vrijedi i za najnoviji Lenovo smartphone: konja koji pobjeđuje u utrkama ne mijenjate – kaže stara poslovnica. Lenovo K6 Note je ovog mjeseca stigao na tržište, a nudi nove tehnologije ali uz provjereni recept. Baterija mu ima snagu od čak 4000 mAh, što je dovoljno da ga progura kroz svaki, pa i najnaporniji radni dan – ili nekoliko mirnijih dana bez punjenja. Međutim, to ne znači da je ovo glomazan i neprivlačno debeo mobitel: u struku mjeri samo 8,4 milimetara. Čak nije ni naročito težak: vaga pokazuje 169 grama – što stvarno nije puno za uređaj s ekranom veličine 5,5" (full HD razlučivosti). Naravno, stvar je u metalu: kućište nije izrađeno od plastike nego od aluminija.

Još jedan detalj na kojeg smo navikli kod Lenova je kvalitetna kamera. Lenovo K6 mobitel ima kamere od 16 i 8 megapiksela. Sliku možete izoštriti tako da odaberete točku za fokusiranje na ekranu, a nudi se i HDR način snimanja, panorame… Dvostruka bljeskalica podržava novu tehnologiju Colour Correlated Temperature kojom ćete snimiti prirodne slike i u slabom osvjetljenju. K tome, i zvučnik je poseban, a kvalitetu zvuka dodatno podiže tehnologija Dolby Atmos.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ima tu još mogućnosti koje ne očekujete u ovom cjenovnom rangu: čitač otiska prstiju, čak 3 GB radne memorije… kao i onih na koje smo već navikli kod Lenova: rad s dvije SIM kartice, utor za micro SD kartice (kojima možete ugrađenih 32 GB povećati za još 256 GB).

www.mikronis.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.