Obavijesti

Promo sadržaj

Liječenje neplodnosti u Ukrajini - IVF, donacija jajašca i alternativne metode

Liječenje neplodnosti u Ukrajini - IVF, donacija jajašca i alternativne metode
2

Liječenje neplodnosti sa zajamčenim uspjehom. Dostupno. Moderno. Pravno. Pokušat ćemo dok ne dobijete svoju bebu!

Želite li znati više? Slijedite ovu vezu i prijavite se na naš webinar "Liječenje neplodnosti u Ukrajini", koji će biti održan 04.11.2021. na ovom linku: Zoom meeting.

KAKO DJELUJE IVF U UKRAJINI?

Centar za humanu reprodukciju BioTexCom uspješno provodi i poboljšava naše programe IVF-a i darivanja jaja za neplodne parove iz Hrvatske.

KOJA JE STOPA USPJEHA IVF-a?

Uspješnost može varirati ovisno o kvaliteti upotrijebljenih jaja. Stopa uspješnosti IVF-a s programima donatorskih jaja procijenjena je na 74,6% u 2020. godini. Uspješnost redovnog IVF-a s vlastitim jajnim ćelijama je 43% (veća ili niža ovisno o dobi žene). U svakom slučaju, neki od Biotexcom paketa su neograničeni, pa je dijete zajamčeno.

SAVREMENE TEHNOLOGIJE

Liječnici centra BioTexCom već više od 10 godina uspješno rade čak i s najbeznadnijim slučajevima neplodnosti. Razvili smo najučinkovitije metode liječenja neplodnosti i postigli uspješne rezultate uz minimalni broj pokušaja. Ove tehnologije su:

𝗣𝗿𝗲𝗶𝗺𝗽𝗹𝗮𝗻𝘁𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗴𝗲𝗻𝗲𝘁𝗶𝗰 𝘀𝗰𝗿𝗲𝗲𝗻𝗶𝗻𝗴 (𝗧𝗵𝗲 𝗣𝗚𝗦) opsežan je pregled kromosoma.

Cilj je otkriti potencijalnu abnormalnost u kromosomskoj konfiguraciji embrija (dodatne kopije kromosoma i nestale) koja može uzrokovati specifičan sindrom.

Preimplantacijska genetska dijagnoza (PGD) je tehnika koja se koristi za identifikaciju genetskih defekata u embrijima nastalim in vitro oplodnjom (IVF) prije trudnoće. Također se koristi za otkrivanje spola embrija.

Metoda 𝗧𝗵𝗲 𝗡𝗚𝗦 (𝗡𝗲𝘅𝘁 𝗚𝗲𝗻𝗲𝗿𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗦𝗲𝗾𝘂𝗲𝗻𝗰𝗶𝗻𝗴) omogućuje otkrivanje kromosomskih patologija (za sve parove kromosoma) s točnošću do 99,9% i gotovo potpuno uklanja rizik od rođenja djeteta s kromosomskim abnormalnostima.

EmbryoGlue medij je za prijenos embrija koji se koristi u posljednjem koraku IVF tretmana. Razvijen je tako da jako sliči okolišu u maternici, što može pomoći u poticanju uspješne implantacije. EmbryoGlue napravljen je od tvari - hijaluronana - zbog koje se embrij vjerojatnije lijepi za sluznicu maternice.

Autotransplantacija endometrija je poboljšanje tkiva endometrija. Sićušan netaknuti komadić endometrija se uklanja, stavlja u Petrijevu zdjelicu i iz tih stanica uzgaja se punopravni endometrij.

Mitohondrijska donacija. Mitohondrije se često nazivaju "staničnim elektranama" zbog svoje sposobnosti pretvaranja molekula hranjivih tvari u energiju. Liječenje uključuje embrij koji prima uobičajenu "nuklearnu" DNK od majke i oca, kao i malu količinu zdrave mitohondrijske DNA (mDNA) od ženskog davatelja.

KOLIKO POSJETA ZAHTJEVA TRETMAN U BIOTEXCOM-u?

Najmanje dvije: prva za početne konzultacije i prikupljanje sperme (ako je potrebno) i druga za prijenos embrija. Naravno, broj može ovisiti o vašem protokolu liječenja.

*BioTexCom također nudi zajamčene pakete za ljude koji se bore sa najbeznadnijim slučajevima neplodnosti. Pokušat ćemo dok ne dobijete svoju bebu!

ŽELITE ZNATI VIŠE?

BioTexCom organizira mrežnu konferenciju “Liječenje neplodnosti u Ukrajini” 04.11.21. Registrirajte se ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.