Promo sadržaj

Komentari 0

Lijepe oči - riješite se podočnjaka u samo pola sata!

Lijepe oči - riješite se podočnjaka u samo pola sata!

Bez obzira na to koliko se trudili oko izgleda, podočnjaci će uvijek „pokvariti” cijelu sliku. Upravo nas tamni i veliki podočnjaci čine vizualno umornima i starijima. U ovom članku donosimo nekoliko provjerenih metoda i preporuka za uklanjanje podočnjaka

Prvi znakovi starenja pojavljuju se oko očiju. Starenjem koža gubi vlagu, kolagen, potkožnu masnoću i elastičnost. Nekoliko je razloga zbog kojih naše oči odaju dojam umora i neispavanosti. Neki od njih su stres i stvarni umor kojim smo svakodnevno suočeni, a ostali su rezultat nepravilne njege, prehrane ili načina na koji spavamo.

Primjerice, poznati dermatolozi ističu spavanje na boku ili spavanje bez jastuka kao čest razlog zbog kojih se stalno budimo s podočnjacima – ovo se događa zato što se voda tijekom cijele noći zadržava u gornjem dijelu tijela. Ostali razlozi su, očekivano, prevelik unos soli i kofeina te nezdrava prehrana. Sol općenito potiče zadržavanje vode u tijelu i pridonosi nastajanju natečenih podočnjaka. Također, kava i alkohol uzrokuju dehidraciju čime se potiče stanjivanje kože oko očiju i nastajanje vrećastih i tamnih podočnjaka.

Kvalitetan san, unošenje hrane bogate vitaminom C i prestanak korištenja prethodno spomenutih namirnica neće potpuno ukloniti prevelike podočnjake, ali ih mogu umanjiti. Ondje gdje make up ne pomaže, specijalizirani proizvodi preparativne kozmetike ublažavaju natečenost i osvježuju osjetljivu kožu oko očiju.

Znanstvenici i dermatolozi, nakon godina istraživanja, došli su do učinkovite formule s potpuno prirodnim sastojcima koja u samo pola sata uklanja natečene i tamne podočnjake. Riječ je o kolagenskim jastučićima koje koriste brojne zvijezde u Hollywoodu: Jessica Alba, Oprah, James Franco, P. Diddy i poznata Victoria's Secret ljepotica Rosie Huntington – Whiteley, a preporučio ih je i sam doctor Oz u svojoj emisiji.

Jastučići su bogati kolagenom, hidratizirajućom aloe verom, ekstraktom šljive, vitaminima A, E i C, provitaminom B5 te ekstraktom zelenog čaja. Posebna tehnologija omogućuje 10 puta veću apsorpciju hranjivih sastojaka.

Rezultati su vidljivi već nakon 30 minuta korištenja jastučića, što je odličan način rješavanja neugodnih podočnjaka prije važnog sastanka, spoja ili neke svečanosti, ili jednostavno kao svakodnevni ritual ljepote. S obzirom na to da je sezona vjenčanja započela, ova je ponuda posebno zanimljiva i od sada dostupna baš svima.

Podocnjaci.hr do sada je zadovoljnim korisnicima prodao preko 18 972 tretmana u Hrvatskoj, a kombinacije od 5 do 15 paketića mogu se kupiti po akcijskoj cijeni već od 199 kuna.

Korisnici u Hrvatskoj iznimno su zadovoljni rezultatima jer za nisku cijenu mogu riješiti ovaj učestali estetski problem i učvrstiti kožu oko očiju.

Kolagenski jastučići jednostavni su za korištenje, a možete ih naručiti na kućnu adresu.

Naručite svoje kolagenske jastučiće protiv podočnjaka već danas i izgledajte svježe i odmorno baš svaki dan!