Obavijesti

Promo sadržaj

#LionsFightBack - Treningom protiv Korona virusa

#LionsFightBack - Treningom protiv Korona virusa

Želimo zajednici pružiti nadu i optimizam, ponuditi savjete za zdraviji život, biti primjer drugima i tako ujediniti aktivnu zajednicu u borbi protiv virusa. Briga o vlastitom zdravlju i imunitetu je tema o kojoj imamo što reći

Došlo je vrijeme koje smo dosad viđali samo u filmovima. Međutim, čak i u ovim teškim trenucima imamo moć i snagu zajedno motivirati i ohrabriti zajednicu te promovirati ono što živimo, a to je zdrav i aktivan život. Želimo zajednici pružiti nadu i optimizam, ponuditi savjete za zdraviji život, biti primjer drugima i tako ujediniti aktivnu zajednicu u borbi protiv virusa. Briga o vlastitom zdravlju i imunitetu je tema o kojoj imamo što reći.

Ovo nije komercijalna kampanja, ovo je humanitarna i prvenstveno humana kampanja kojom želimo pokazati kako brinuti o zdravlju, paziti na sebe i bližnje te svime time doprinijeti zajednici. Želimo naravno skupiti što veći broj postova jer za svaki post doniramo 5 kuna za borbu protiv korona virusa. Ovim putem apeliramo na vas da nam se pridružite u ovom pokretu jer ste vi 7.sila te imate moć
informirati, motivirati i mijenjati svijest ljudi. Imate moć i sada je vrijeme da je iskoristite za nešto dobro. Nadamo se da će nas podržati u ovoj pozitivnoj i zdravoj priči.

Cilj nam je prikupiti barem 30 000 objava, ali još više nam je cilj osvijestiti zajednicu. Ako postignemo taj broj, znat ćemo da smo uspjeli. Sredstva ćemo uplatiti na račun Klinike za infektivne bolesti „Fran Mihaljević“ ugovorom o donaciji. Želimo zajedno napisati jednu sportsku priču koja će donijeti pozitivu u nesvakidašnjicu u kojoj smo se našli te izmamiti brojne osmijehe na lica. Kako bi objava na Instagram profilu bila vidljiva i ubrojala se u novac za donaciju, profil mora biti javan (public).

U kampanji sudjeluju brojne poznate osobe iz svijeta sporta i fitnessa kao što su: Martina Boss, Mario Valentić, Ana Đerek, Girly Fitness, Marica Topfit, Željko Mavrović i brojni drugi.

Pokretanje videa...

#LionsFightBack - Treningom protiv Korona virusa  Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/article-preview-682807?preview_code=a4a69573 - 24sata.hr 00:15

PRIDRUŽI SE POKRETU!

Saznaj više na www.LionsFightBack.com

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.