Obavijesti

Promo sadržaj

Ljetni desert uz koji ćete zadržati fit liniju

Ljetni desert uz koji ćete zadržati fit liniju
7

Donosimo nekoliko recepata koje u nekoliko trenutaka možete napraviti uz pomoć MoreJuicePress Frozen sokovnika, a u kojima možete uživati cijelo ljeto bez grižnje savjesti i straha da ćete ''pokvariti'' liniju

Evo, ljeto nam je i službeno kalendarski počelo! Sigurni smo da već odbrojavate dane do godišnjeg odmora i odlaska na more. No, to znači da se morate skinuti i u kupaći kostim te pokazati svoje fit tijelo na kojem ste tako mukotrpno radili čitavu zimu, zar ne? A još kada pomislite na sve te fine ljetne deserte kojih se morate odreći da bi zadržali liniju?

Dobra vijest, ipak ne morate!

Naime, mi vam donosimo nekoliko recepata koje u nekoliko trenutaka možete napraviti uz pomoć MoreJuicePress Frozen sokovnika, a u kojima možete uživati cijelo ljeto bez grižnje savjesti i straha da ćete ''pokvariti'' liniju: 
 
1. čoko- banana sladoled
Narežite 2 banane, pospite ih u kakao prahom te ih stavite u zamrzivač. Također u zamrzivač stavite i 3 datulje. Nakon što se smrzne, voće samo ubacite u MoreJuicePresss Frozen. I to je to! Izaći će vam fini kremasti sladoled od banane s okusom čokolade. 
Ako želite probati nešto novo, kakao prah zamijeniti matcha prahom.
 

2. osvježavajući voćni sladoled
Zamrznite pola ananasa nasjeckanog na kockice, jedan mango i pola banane. Nakon toga ih ubacite u MoreJuicePress Frozen i po želji na kraju pospite kokosovim brašnom. Slobodno ukrasite šarenim koktel kišobrančićima i zamišljajte da odmarate na Havajima. 
 

3. vanilla sladoled za one koji ne vole eksperimentirati
Dvije banane pospite svježe naribanom tonkom ili vanilijom, poškropite limunovim sokom te zamrznite. Kasnije smrznuto voće ubacite u MoreJuicePress Frozen, i nakon što dobijete provjereno dobar sladoled po želji ga možete posuti s makom.

Dobro je znati da Zepter MoreJuicePress Frozen nije samo običan sokovnik već da odlično radi i (već spomenute) sladolede. Jednostavno zamijenite jedan nastavak i možete sami kod kuće, u svakom trenutku napraviti zdravi sladoled koristeći samo svježe voće, bez dodatka šećera, laktoze ili aditiva. Jedna od glavnih prednosti MoreJuicePress Frozen-a je ta što hladno preša bogate sokove voća i povrća u nekoliko minuta, a pritom čuva sve nutrijente i vitamine. Osim toga, vrlo je jednostavan za korištenje te zauzima jako malo prostora, a i neće probuditi sve susjede kada ga upalite – jer je i jako tih za razliku od većine sokovnika.

Stoga, ako već niste, napravite svoj (zdravi) sladoled ili omiljeni smrznuti desert te pritom ostanite fit!

Pronađite svoj omiljeni okus uz MoreJuicePresss Frozen i uživajte cijeloooo ljetooo! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.