Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Ljubavnici i Luka Basi u spotu se bore za izgubljenu ljubav

Ljubavnici i Luka Basi u spotu se bore za izgubljenu ljubav
5

Ekipa zagrebačkog sastava Ljubavnici, nakon niza samostalnih hitova, po prvi puta se odlučila za suradnju s drugim izvođačem! Riječ je o duetu s popularnim mladim pjevačem Lukom Basijem

VIDEO

Ekipa zagrebačkog sastava Ljubavnici, nakon niza samostalnih hitova, po prvi puta se odlučila za suradnju s drugim izvođačem! Riječ je o duetu s popularnim mladim pjevačem Lukom Basijem kojeg ste imali prilike čuti u suradnji sa svima dobro znanim Joletom i Lidijom Bačić. Ljubavnici i Luka ovog su se puta udružili u pjesmi naziva Moja koja već prvim taktovima najavljuje novi hit! O tome svjedoči i činjenica da je pjesma nakon jučerašnje premijere, u manje od 12 sati imala preko 20.000 pregleda na YouTube-u!

„Nakon suradnje s Joletom i Lidijom velika želja mi je bila suradnja s grupom. Drago mi je da su to upravo Ljubavnici jer ne samo da mi se pjesma svidjela na prvu već je cijela ekipa odlična i energija na snimanju je bila nevjerojatna, a to mi je izuzetno bitno prilikom suradnje! Ovoj pjesmi i video spotu veselio sam se kao dijete Božiću i vjerujem da će pjesma biti uspjeh kao i moji prethodni singlovi“, izjavio je Luka.

Tekst i glazba i dalje ostaju u rukama frontmena Marija Regelja koji je ovu pjesmu napisao još prije godinu dana – „Od početka sam ovu pjesmu zamislio kao duet i dugo sam tražio glas koji će začiniti ovu pjesmu. Kada sam čuo Luku znao sam da ćemo si glasovno odgovarati i da je on prava osoba za nju. Nakon snimljenog video spota mogu to još jednom potvrditi, odlična smo kombinacija!“
Produkciju i aranžman potpisuje ekipa Raay Music-a (Raay i Krešimir Tomec) koja je radila na hitovima Solo, Nisam ja od jučer, Kamikaza i mnogi drugi. Video produkciju spota ovoga puta potpisuje Karo Media.

S obzirom na vrhunsku ekipu koja definitivno zna što publika želi, možemo samo zaključiti – da, imamo novi hit na hrvatskoj estradi!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve