Obavijesti

Promo sadržaj

Ljubitelji sportskog stila došli su na svoje – donosimo pregled najljepših tenisica za proljeće!

Ljubitelji sportskog stila došli su na svoje – donosimo pregled najljepših tenisica za proljeće!
4

Nakon duge zime svi smo jedva dočekali trenutak za nošenje lagane, sportske obuće. Kada je riječ o udobnosti, tenisice poznatih svjetskih brendova omiljeni su izbor zaljubljenika u sportski stil.

Svi oni koji ovih dana razmišljaju o kupovini novih tenisica sada su došli na svoje – na police Deichmanna stigla je nova kolekcija i donosi ponešto za svaki uzrast i stil. Pogledajte izbor tenisica za žene, muškarce i mališane svih uzrasta iz Deichmann kampanje „Za tebe“!

Svakodnevna obuća za žene u pokretu 

Žene koje ovog proljeća traže dodatnu dozu udobnosti kako bi duže dane iskoristile za sve svoje obaveze, druženja i rekreaciju obožavat će ponudu tenisica u Deichmannu. Mi smo izdvojili funkcionalne i udobne tenisice koje će savršeno izgledati u svakom trenutku. Sportski model adidas tenisica pružit će vam potporu i udobnost tokom cijelog dana, a odlično će se uklopiti i u formalnije odjevne kombinacija i dati svjež i urbani zaokret svakom outfitu. Dame koje prate trendove posebno će veseliti Puma tenisice glomaznih potplata, a za one koje traže udobne tenisice koje mogu nositi i u kombinaciji s trapericama ali i proljetnim suknjama tu su bezvremenske court tenisice brenda Nike. 

Stil i udobnost bez muke 

Bez obzira spadate li u skupinu muškaraca koji obožavaju tenisice i želite nositi najtraženije modele sezone, ili su pak vaši zahtjevi za tenisicama svedeni na udobnost, dostupnost veličina i mogućnost svakodnevnog kombiniranja – Deichmann se pobrinuo da pronađete svoj idealan par tenisica. Klasične court tenisice u kombinaciji crne i bijele uklapaju se u baš svaki outfit. U Deichmannu asortimanu pronađite različite modele vodećih svjetskih brendova sportske obuće Nike, adidas, Fila i Puma i to po najpovoljnijim cijenama. 

Veliki brendovi za malene

I dok brojni roditelji pri kupnji obuće za svoje mališane prednost daju udobnosti, vaši najmlađi itekako prate trendove. Znaju to i dizajneri vodećih brendova, pa su tako modeli obuće za djecu u ovoj sezoni udobni, ali i beskrajno trendy. Deichmann vam nudi pravu priliku da vaši najmlađi za sebe pronađu najpopularnije modele u svojoj veličini. Velik izbor kvalitetnih i povoljnih tenisica za djevojčice i dječake svih uzrasta ovog proljeća ćete pronaći u Deichmannu, i baš zato je Deichmann najbolji izbor za kupovinu obuće za cijelu obitelj.

Posjetite Deichmann trgovinu i pronađite najljepše modele udobnih i kvalitetnih tenisica koje ćete nositi cijelo proljeće! Kada je riječ o udobnosti i funkcionalnosti, Deichmann je prvi izbor za svaku obitelj!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu