Obavijesti

Promo sadržaj

LMF Festival Jarun pretvara u magičnu šumu punu zabavnih sadržaja

LMF Festival Jarun pretvara u magičnu šumu punu zabavnih sadržaja
5

Organizatori su ove godine posebno posvetili pažnju raznolikim i dodatnim sadržajima u „chill zoni“, koji će posjetiteljima osigurati jedinstveno festivalsko iskustvo

LMF Festival svake godine dodatno obogaćuje svoj program kako bi sve podigao na još veću razinu. Tako će, ove godine, svi posjetitelji moći uživati u opuštajućoj i zabavnoj atmosferi na LMF Festivalu u Zagrebu i istražiti jedinstvenu "chill zonu" koja će svakoga očarati. Ova zona, koja je malo odvojena od glavne pozornice, pružit će mogućnost za opuštanje i druženje s prijateljima. Prepuna zanimljivosti pružit će izuzetno iskustvo cjelodnevnog festivala u pravom smislu te riječi.

Jedan od glavnih naglasaka u chill zoni bit će razne aktivnosti koje će zabaviti posjetitelje tijekom cijelog dana. Ovdje će se pronaći raznolika ponuda hrane na food court-u Mr. Jack-a, koji će zadovoljiti sve ukuse i želje. Osim toga, bit će raznih punktova s pićem, uključujući koktele, kako bi se svaki posjetitelj mogao osvježiti i uživati u svakom trenutku.

Da bi se stvorila prava opuštena i festivalska atmosfera, „LMF Chill zona“ bit će ukrašena ležaljkama, lazy bagovima i instaliranim šatorima, s obiljem hlada za ugodan boravak. U chill zoni nikada neće biti dosadno, jer su organizatori pripremili brojne animacije i igre u kojima će se moći sudjelovati, pružajući još više razloga za dolazak na festival ranije.

Posebna atrakcija u chill zoni su dva velika panoa na kojima će profesionalni graffiti umjetnici stvarati uličnu umjetnost uživo pred očima posjetitelja. Ovo će biti prava poslastica za ljubitelje umjetnosti i dodatno će obogatiti doživljaj festivala.

Prostor cijele zone bit će osvijetljen na poseban način, stvarajući dojam čarobne šume u kojoj se sve čini mogućim. Uz to, u ovoj zoni nalazit će se dva stagea - City stage i R'n'b Confusion stage pružajući raznoliku glazbu i mogućnost uživanja u različitim glazbenim žanrovima u posebnoj atmosferi.

Dodatni razlog za posjet LMF Festivalu i njihovoj chill zoni su i dva live nastupa u popodnevnim satima. U četvrtak će nastupiti Stoka, a u petak Zembo Latifa, što će pružiti posebno iskustvo nastupa uživo tijekom festivala kojega dosadašnjih godina nije bilo.

LMF Festival s ponosom nudi ovu jedinstvenu chill zonu kao prostor za opuštanje, druženje i nevjerojatnu zabavu. Svaki posjetitelj uživat će u magičnom okruženju, interakciji s umjetnicima i glazbenim izvođačima te stvaranju uspomena koje će ostati zauvijek.

Više o LMF Festivalu potražite ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zašto kupiti energetski učinkovit hladnjak?
PROMO

Zašto kupiti energetski učinkovit hladnjak?

Kad kupujemo novi kućanski uređaj, nadamo se i očekujemo da će trajati desetljećima. Ne samo zato što takva kupnja podrazumijeva veći trošak, već i kako bi se izbjeglo stvaranje elektroničkog otpada i onečišćenje planeta.

Njega zovu kad procuri: „Cijevi su stare, rade se ilegalne kanalizacije“
PROMO

Njega zovu kad procuri: „Cijevi su stare, rade se ilegalne kanalizacije“

Vlasnik hitnih intervencija za odštopavanje začepljenja otkriva u kakvom su stanju instalacije po hrvatskim kućanstvima
Trendovi u čišćenju doma
PROMO

Trendovi u čišćenju doma

Trendovi s kojima su nas upoznali TikTok i YouTube mogu pomoći da pronađete motivaciju za čišćenje svojeg doma. Možda vam se i svide pa postanu nova omiljena rutina kod kuće...