Obavijesti

Promo sadržaj

Lonia za više od 1400 zaposlenika isplatila božićnice u vrijednosti 1.500 kn

Lonia za više od 1400 zaposlenika isplatila božićnice u vrijednosti 1.500 kn
5

Svim zaposlenicima Lonia Grupe; Lonia trgovine, Gradske pekare i Podravskog mlina isplatom božićnice želi se zahvaliti! U izvanrednim okolnostima ulaže se dodatni trud koji se treba nagraditi

VIDEO

Riječ je o predanom radu, požrtvovnosti i nastojanju da sve bude sukladno epidemiološkim mjerama koje su propisane.

Uz posebnu zahvalnost požrtvovnim i hrabrim trgovcima, treba naglasiti da je poslovanje u više od 300 prodavaonica nesmetano funkcioniralo tijekom cijele ove izazovne godine, a naročito nakon potresa i tijekom najstrožih epidemioloških mjera.

Kao i svake godine, uz isplatu božićnica, dodatno se nagrađuje 10 najboljih trgovaca. Nagradu u vrijednosti 2.000 kn dobiti će po jedan trgovac iz svake regije, a najbolji među njima 5.000 kn. Posebnu pažnju u ovo predblagdansko vrijeme ususret Svetom Nikoli, uprava je posvetila najmlađim članovima obitelji djelatnika, kojima je osigurala 600,00 kn po djetetu.

Nisu zaboravili niti svoje najvjernije kolege, pa već tradicionalno Lonia nagrađuje „jubilarce“, ovisno o godinama staža provedenih u nekoj od tvrtki iz Grupe Lonia.

Nastojanja da prodavači budu zadovoljni te želju da djelatnike nagrade za njihov  trud i postignute rezultate, sve isplate u 2020., uključujući i uskrsnicu, osigurali su stalni prosječni neto primitak za sve zaposlene u trgovini, a on ove godine premašuje 5.000 kn mjesečno.

Osim zaposlenika, ovog prosinca mislilo se i na kupce, u organizaciji grupacije Ultra gros čija je Lonia članica, organizirana je nagradna igra u kojoj mogu sudjelovati svi kupci u Lonia prodavaonicama. Nagrada je električni Mini Cooper.

Sve nagrade za nagradne igre, proizvodi su koje su osigurali dobavljači. Rezultat je to odlične suradnje sa svim dobavljačima, bez čije podrške ne bi bilo moguće osigurati nesmetanu opskrbu Lonia prodavaonica tijekom ove nezapamćene COVID-19 krize koja je obilježila 2020. godinu. Tradicionalno orijentirana, uvijek spremna okrenuti se domaćim hrvatskim proizvođačima i proizvodima, Lonia rado surađuje s više od 50-tak domaćih OPG-ova. Cjenovno uvijek prihvatljiva, a izuzetno dobro pozicionirana kada je riječ o poznatim svjetskim robnim markama na policama. Njegujući partnerski odnos s dobavljačima stvara čvrst temelj u portfelju i nameće se kao prvi izbor na području u kojemu se nalaze.

S pozitivnim stavom, dobrom suradnjom i potporom zaposlenicima, vjerujemo i nadamo se da će i dalje biti primjer pozitivnog poslovanja, a u tom nastojanju želimo da 2021. svima biti sretnija i uspješnija. Uz čestitku svim svojim kupcima, djelatnicima i poslovnim partnerima Lonia svima želi sretan i blagoslovljen Božić, s napomenom Uvijek uz Vas!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve