Obavijesti

Promo sadržaj

Luka Nižetić objavio nikad intimniji album kojeg će 28.10. predstaviti u Tvornici kulture!

Luka Nižetić objavio nikad intimniji album kojeg će 28.10. predstaviti u Tvornici kulture!
3

Šesti studijski album naziva 'Ludilo brale', 07. listopada je dostupan u prodaji i na svim digitalnim platformama.

Splitski glazbenik Luka Nižetić objavio je svoj šesti studijski album naziva 'Ludilo brale', koji je od 07. listopada dostupan u prodaji i na svim digitalnim platformama. Na njemu se našlo osam skladbi  autorskog tandema Marija Mihaljevića, tekstopisca i Branimira Mihaljevića, autora glazbe. Javnosti je tijekom posljednje četiri godine već predstavljeno sedam singlova - naslovna 'Ludilo brale' u kojoj gostuju Miroslav Škoro Rene Bitorajac, 'Ae' s Klapom Kampanel te 'Ostani dite''Ka more je život' i 'Ako tražiš ljubav'. Tu su i dvije festivalske 'Zagrli život' s kojom je Luka po prvi put nastupao na Zagrebačkom festivalu te još uvijek aktualni singl 'Kad se rodiš usrid Splita', s kojim se nakon 11 godina vratio na Prokurative i osvojio Gran Prix, prvu nagradu publike ovogodišnjeg Splitskog festivala.

Produkcija i aranžman nose potpis Branimira Mihaljevića te Marka Mihaljevića u pjesmi 'Zagrli život'. Na album su kao bonus dodane i akustična verzija pjesme 'Ae' te ogoljena verzija pjesme 'Ka more je život' Chord Company, devet talentiranih vokalista koje veže zajednička ljubav prema glazbi i višeglasnom pjevanju.  

Za svoj šesti studijski album Luka ističe kako se radi o čistom mediteranskom pop albumu, te dodaje:

'Ovo je album za ljude koji vole zvuk mediterana, kojima će njegova zvučna slika buditi neke lijepe asocijacije na more, sunce, jug, ovo je album laganih melodija i predivnih tekstova koji nose životne poruke u kojima se svatko može naći. Ako barem jedna pjesma s albuma uljepša dan nekom od slušatelju ja sam svoju misiju ispunio. Radi se o albumu koji govori o Splitu, njegovom mentalitetu koji ga krasi, o životu, prolaznosti, ljubavi i emocijama.'

U realizaciji vizualnog identiteta albuma sudjelovala je priznata fotografkinja Mare Milin kao autor fotografija i tipografije naslova albuma, dok dizajn potpisuje Tomislav Vranić.

Zagrebačka koncertna promocija albuma koja se poklopila i s obilježavanjem 20 godina Lukine karijere dogodit će se 28.10. u Tvornici kulture.

U Tvornici kulture Luki će se uz njegov stalni prateći bend pridružiti i 10 gostujućih glazbenika, a sve kako bi zvučna slika koncerta bila impresivna. Od glazbenih gostiju Luka je pozvao Chord Company, tu je i nezaobilazna Lana Jurčević s kojom ima dvije od najljepših balada u karijeri ‘Od najgorih najbolji’ i ‘Prava ljubav’, a posebnu pažnju sigurno će pobuditi gostovanje mladog, talentiranog i vokalno senzacionalnog Marka Bošnjaka.

Bit će to presjek Lukinog dosadašnjeg glazbenog opusa s kojim je uspio ujediniti zvuk  Dalmacije, ethna i mediteranskog popa, modernog s tradicionalnim, klape i romskog orkestra, ritma i melankolije, svega što je postalo njegovim prepoznatljivim glazbenim identitetom. Ulaznice za koncert dostupne su putem eventim.hr po cijeni od 100kn.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.