Obavijesti

Promo sadržaj

Lykke slavi 2. rođendan: u novootvorenom prostoru u centru Zagreba

Lykke slavi 2. rođendan: u novootvorenom prostoru u centru Zagreba

Lykke - nakit s dozom sreće - od malog brenda koji je krenuo iz stana, do toga da ga danas nosi tisuće Hrvatica

U samom srcu Zagreba, u Petrinjskoj ulici na broju 28, smjestio se prekrasan Lykke Gift shop u kojem ćete se osjećati kao da ste zakoračili u svijet bajke. U samo dvije godine ovaj se hrvatski brand profilirao u jedan od najpopularnijih na našem tržištu, a u godini koja je izazovna za sve poduzetnike uspjeli su otvoriti Lykke Gift shop koji osvaja na prvu. Kroz romantičnu priču mirisnih medaljona, Lykke nakit s dozom sreće - nakit je koji se doslovno osjeća, a šetnja kroz ovaj shop inspirirat će vas da pronađete jedinstven i dragocjen poklon za vama dragu osobu. Proslavite s njima njihov drugi rođendan i pobliže upoznajte nakit o kojem svi pričaju.

Nakit je odraz nas samih

Nakit nikada nije tek običan komad metala kojeg slučajno nosimo. On izražava naš statement, simbol je emocije i konekcije s dragim nam osobama, odražava naše stanje i trenutno raspoloženje, kao i našu osobnost. Upravo sve to objedinjeno je u Lykke nakitu što se odmah i prepoznaje, jer je samo u Hrvatskoj prodano nekoliko tisuća medaljona, a u prve dvije godine uspjeli su otvoriti i Gift shop što je izrazito hrabro u vremenima koja nisu nimalo jednostavna za poduzetnike.

"Kada je Lykke nakit lansiran prije dvije godine, imali smo u glavi samo jednu viziju; Pružiti svima nama drugačiju verziju nakita, nakita koji nije samo puki ukras, već odraz našeg stanja i raspoloženja, motivator i aktivator naših pozitivnih emocija. Sa svakom novom kolekcijom,  trudimo se ići korak dalje osluškujući bilo ljudi. Otvaranjem trgovine na prekrasnoj lokaciji u samom srcu Zagreba u godini koja je za mnoge bila najteža, za nas je bilo posebno izazovno, ali dokaz da se vizijom, upornim radom i trudom može postići puno". Izjavila je Darija Kovačević koja stoji iza branda Lykke.

Proslava 2. rođendana u Gift shopu u centru Zagreba

Osim što ponudu svih njihovih ogrlica možete potražiti u Lykke web shopu te drugim specijaliziranim trgovinama po gradu, iskustvo gift shopa koji se smjestio u strogi centar Zagreba neprocjenjivo je. Pažljivo odabrani decentni komadi namještaja uz cvjetne aranžmane, smješteni su u romantični prostor pomoći će vam da se osjećate kao da ste u kakvoj romantičnoj bajci. Osim Lykke nakita, u ponudi imaju i jedinstveni Risis nakit iz Singapura, za koji su ekskluzivni zastupnici za Hrvatsku i dio Europe. Risis nakit rađen je od pravih cvjetova s unikatnim kliznim patentom koji omogućava da se svaka ogrlica nosi na barem šest različitih načina. Osim nakita u Lykke Gift shopu možete pronaći i unikatnu keramiku "Odeata", umjetnice Valentine Šeb, koja je posebno rađena za Lykke. Njeguju i posebnu suradnju s brandom My Lovely Bag jer trenutno jedini u Zagrebu drže njihov asortiman torbi.

Nakit od visokokvalitetnih materijala

Izrađene od pomno odabranih visokokvalitetnih materijala, Lykke ogrlice s mirisnim medaljonima, hipoalergene su i otporne na koroziju, a svojom vrhunskom kvalitetom izrade, dizajnirane su tako da se njeguju i prenose generacijama. Medaljoni dolaze u 18 različitih motiva inspiriranih prirodom i raznim povijesnim motivima, a svaki možete dodatno personalizirati gravurom po vašem izboru, i tako ga učiniti doista posebnim i unikatnim. Lykke personalizirani mirisni medaljon je nakit od kirurškog čelika s 18 karatnom pozlatom koji dolazi u kompletu s dva eterična ulja po vašem izboru i posebno kreiranim spužvicama različitih boja. Sve njihove kolekcije možete potražiti na web shopu, a pratite ih i na Facebooku i Instagramu, te naravno i u Gift shopu u Petrinjskoj 28.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.