Promo sadržaj

Komentari 0

Make it count Tennessee bar&music sessions

Make it count Tennessee bar&music sessions

Tennessee whisky Old no. 7 prošle godine krenuo je s Make it count kampanjom kojom se povezuje s potrošačem, posebno u današnjem okruženju i prenosi poruku Jackovog hrabrog i neovisnog duha

SOUND DESIGN PROJEKT

Putem našeg istraživanja i u suradnji sa svjetskim sound inženjerima i producentima stvaramo autorsku glazbu za Old No.7 Tennessee Whisky koktele.

Ulazimo u novu eru sound Brand management-a koji će ubrzo postati jedan od glavnih identiteta samog proizvoda

Stvaramo autorsku glazbu kroz profesionalan pristup psihologije i zvuka, tj.utjecaj zvuka na sva osjetila

Osnova ovoga uzbudljivog projekta je činjenica da mozak obrađuje informacije o svim našim čulima u kombinaciji. Dakle, informacija koja dolazi od jednog čula (u ovom slučaju što čujemo), utječe na percepciju drugih čula.

Sa samo tri sastojka koktela ovaj put smo išli putem stare škole hip hop zvuka miksanjem old school semplova, zavodljivog groove-a i jake bas linije.

Predstavljamo Tennessee Mule koktel:

Tennessee Mule je varijanta svjetski poznatog koktela Moscow Mule, koji je prvi put napravljen 1942 godine u Los Angelesu, je imao 3 jednostavna sastojka ; Vodku, limetu I ginger beer. U ovoj kombinaciji mi smo zamijenili votku s Old No.7, kako bi ponudili nešto potpuno drugačije od onog klasika koji je nastao u Los Angelesu.

Ovaj koktel je idealan za one koji traže pikantno osvježenje, pogotovo u vrućim ljetnim mjesecima, te će privući apsolutno sve generacije, I sve ljubitelje koktela. Iznimno pitak i pikantan, ovo piće definitivno predlažemo kao jedan lagani afternoon cocktail koji najčešće možete pronaći u cocktail barovima diljem svijeta.

IZVRŠNA PRODUKCIJA CMA PROMOTIONS

Više možete pogledati na MAKE IT COUNT TENNESSEE BAR & MUSIC SESSIONS you tube kanalu: