Promo sadržaj

Komentari 0

“Make It Count” + Zembo Latifa X-Mas Sessions

“Make It Count” + Zembo Latifa X-Mas Sessions

O gospodinu Jacku Danielu ispričane su mnoge priče, ali ako postoji jedna istina o njegovom životu to je da je uvijek stvarao viski

I tako će uvijek I biti. Ono što je ostavio nama je da stvaramo vlastite uspomene. Bilo da je danas taj dan kada ćete napraviti onu jednu stvar koje ste oduvijek željeli, ili ćete samo popiti čašu viskija s prijateljem, ne dopustite da ijedan trenutak propadne. Kako bi Jack rekao “Make it count”.

Upravo tim riječima inspiraciju je pronašao Zembo Latifa koji je “Make it count” kampanji dao vlastiti zvuk.

Kampanja se sastoji od 3 Instagram videa u kojima Zembo Latifa izvodi svoje najpopularnije pjesme, ali s instrumentalima sačinjenima od “Make It Count” instrumenata I zvukova.

Svaki od zvukova, koji su korišteni u videima dobiven je iz JD “Make It Count” asortimana u koji spadaju boce, čaše, metalne mjerice, pljoske, Lynchburg Lemonade krigle, drveni držači za čaše, bubnjevi, podlošci za čaše, tacne itd.

Zembo Latifa će na sam Božić 25.12. objaviti link za preuzimanje cijelog drum pack-a na svojem Instagram i Facebook profilu. Na taj način i ostali glazbeni producenti mogu koristiti “Make It Count” zvukove u svojim instrumentalima i glazbi. Kao kruna kampanje 29.12. u Johann Francku Zembo po prvi puta priprema akustični koncert za sve ljubitelje njegovog zvuka.