Obavijesti

Promo sadržaj

Mama iz Opatije kreirala pametnu alternativu slatkišima u pet neodoljivih okusa

Mama iz Opatije kreirala pametnu alternativu slatkišima u pet neodoljivih okusa
2

Svima nam je kroz dan potrebna mala pomoć da izdržimo sve obveze. Svakodnevni ritam često je iscrpljujući i naše tijelo traži osnaživanje

No, u brzini, često posežemo za proizvodima koji sadrže nezdrave i umjetne sastojke koji donose trenutno zadovoljstvo, ali dugoročno ne ostavljaju dobre posljedice po naše zdravlje. Na sreću, postoje i zdravije alternative. Kako bismo u trenucima velikih napora mogli posegnuti za zdravim i ukusnim rješenjem, pobrinula se Tijana Božović Galjanić i njezin brand Superheraw.

Superheraw je brand snack pločica koje se sastoje od suhog voća, orašastih plodova, sjemenki i drugih sastojaka kontroliranog ekološkog podrijetla. Superheraw pločice svoju supermoć pronalaze u činjenici da u njima nema glutena i rafiniranog šećera, nego su 100% veganske i ručno rađene. Cijela je priča počela kroz Tijaninu potragu za zdravim slatkišem, u koju je krenula primorana uhvatiti se u koštac sa sinovim snažnim alergijama na hranu. Kako ga nije htjela zakinuti za najslađi dio djetinjstva, isprobavala je recepte tražeći zdrav i hranjiv slatkiš, a rezultati ove potrage svidjeli su se i Tijaninom suprugu, bivšem profesionalnom sportašu. Tako su Superheraw pločice brzo postale sastavni dio njegove sportske torbe.

Superheraw snack pločice danas dolaze u pet okusa, a pri izradi puno pažnje ulaže se u biranje najkvalitetnijih sastojaka. Odličan su međuobrok, a podloga svim okusima Superheraw pločica je najmanje 7 čistih, ekoloških sastojaka koji su ručno usitnjeni, hladno prešani i pakirani do perfekcije kako bi ih lako mogli nositi na posao, u školu, na putovanja i sportske aktivnosti. „Od početka sam vjerovala u svoj proizvod. Ove pločice su jako zdrave. Ali ima puno proizvoda koji su zdravi, no ono što izdvaja Supeheraw pločice je i to što su i zbilja ukusne. To je proizvod koji je jako praktičan i uklapa se u svaki lifestyle“, kaže Tijana.

Prema ostvarenju svog poduzetničkog sna krenula je uz podršku stručnog tima SPAR-a koji joj je davao „vjetar u leđa“ kako bi svoje Superheraw stavila u prodaju. Uz to, posebno za ovaj projekt razvila je i novi okus svog proizvoda kojim je u finu pločicu spojila borovnice i indijski orah. Superheraw pločice možete pronaći na plavim policama na 51 lokaciji diljem Hrvatske u svim INTERSPAR hipermarketima i odabranim SPAR supermarketima. Nova stepenica u poduzetničkom putu Tijane Božović Galjanić je sudjelovanje u jedinstvenom projektu „Startaj Hrvatska“, koji su SPAR Hrvatska i Nova TV pokrenuli s ciljem pružanja podrške hrvatskim inovativnim poduzetnicima i startupima. Stručni tim SPAR-a Tijani je pomogao sa svom potrebnom dokumentacijom, deklaracijama, kontrolom kvalitete i ambalažom.

Osim Tijane, još sedmero kandidata projekta „Startaj Hrvatska“ odlučilo je iskoristiti jedinstvenu priliku za ostvarenje svojih poduzetničkih snova. Projekt „Startaj Hrvatska“ kandidatima je omogućio da naprave svoj sljedeći poslovni iskorak i proizvode plasiraju uz pomoć SPAR-a Hrvatska i Nove TV. Njihove inspirativne životne i poduzetničke priče pratite subotom u popodnevnom terminu na Novoj TV.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.