Obavijesti

Promo sadržaj

Mama iz Opatije kreirala pametnu alternativu slatkišima u pet neodoljivih okusa

Mama iz Opatije kreirala pametnu alternativu slatkišima u pet neodoljivih okusa
2

Svima nam je kroz dan potrebna mala pomoć da izdržimo sve obveze. Svakodnevni ritam često je iscrpljujući i naše tijelo traži osnaživanje

No, u brzini, često posežemo za proizvodima koji sadrže nezdrave i umjetne sastojke koji donose trenutno zadovoljstvo, ali dugoročno ne ostavljaju dobre posljedice po naše zdravlje. Na sreću, postoje i zdravije alternative. Kako bismo u trenucima velikih napora mogli posegnuti za zdravim i ukusnim rješenjem, pobrinula se Tijana Božović Galjanić i njezin brand Superheraw.

Superheraw je brand snack pločica koje se sastoje od suhog voća, orašastih plodova, sjemenki i drugih sastojaka kontroliranog ekološkog podrijetla. Superheraw pločice svoju supermoć pronalaze u činjenici da u njima nema glutena i rafiniranog šećera, nego su 100% veganske i ručno rađene. Cijela je priča počela kroz Tijaninu potragu za zdravim slatkišem, u koju je krenula primorana uhvatiti se u koštac sa sinovim snažnim alergijama na hranu. Kako ga nije htjela zakinuti za najslađi dio djetinjstva, isprobavala je recepte tražeći zdrav i hranjiv slatkiš, a rezultati ove potrage svidjeli su se i Tijaninom suprugu, bivšem profesionalnom sportašu. Tako su Superheraw pločice brzo postale sastavni dio njegove sportske torbe.

Superheraw snack pločice danas dolaze u pet okusa, a pri izradi puno pažnje ulaže se u biranje najkvalitetnijih sastojaka. Odličan su međuobrok, a podloga svim okusima Superheraw pločica je najmanje 7 čistih, ekoloških sastojaka koji su ručno usitnjeni, hladno prešani i pakirani do perfekcije kako bi ih lako mogli nositi na posao, u školu, na putovanja i sportske aktivnosti. „Od početka sam vjerovala u svoj proizvod. Ove pločice su jako zdrave. Ali ima puno proizvoda koji su zdravi, no ono što izdvaja Supeheraw pločice je i to što su i zbilja ukusne. To je proizvod koji je jako praktičan i uklapa se u svaki lifestyle“, kaže Tijana.

Prema ostvarenju svog poduzetničkog sna krenula je uz podršku stručnog tima SPAR-a koji joj je davao „vjetar u leđa“ kako bi svoje Superheraw stavila u prodaju. Uz to, posebno za ovaj projekt razvila je i novi okus svog proizvoda kojim je u finu pločicu spojila borovnice i indijski orah. Superheraw pločice možete pronaći na plavim policama na 51 lokaciji diljem Hrvatske u svim INTERSPAR hipermarketima i odabranim SPAR supermarketima. Nova stepenica u poduzetničkom putu Tijane Božović Galjanić je sudjelovanje u jedinstvenom projektu „Startaj Hrvatska“, koji su SPAR Hrvatska i Nova TV pokrenuli s ciljem pružanja podrške hrvatskim inovativnim poduzetnicima i startupima. Stručni tim SPAR-a Tijani je pomogao sa svom potrebnom dokumentacijom, deklaracijama, kontrolom kvalitete i ambalažom.

Osim Tijane, još sedmero kandidata projekta „Startaj Hrvatska“ odlučilo je iskoristiti jedinstvenu priliku za ostvarenje svojih poduzetničkih snova. Projekt „Startaj Hrvatska“ kandidatima je omogućio da naprave svoj sljedeći poslovni iskorak i proizvode plasiraju uz pomoć SPAR-a Hrvatska i Nove TV. Njihove inspirativne životne i poduzetničke priče pratite subotom u popodnevnom terminu na Novoj TV.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini