Obavijesti

Promo sadržaj

Marijana Batinić, odabrala je Kraljevsku ponudu!

Marijana Batinić, odabrala je Kraljevsku ponudu!
5

Na listi najljepših hrvatskih trudnica Marijana Batinić zasigurno se nalazi na samom vrhu, a prošla su skoro tri mjeseca otkako je voditeljica podijelila novost kako sa suprugom Matejom očekuje još jednu bebu

Bez obzira na svoje 'drugo stanje', miljenica domaće publike uvijek je dotjerana i stilski savršena. Poznata po svom besprijekornom modnom izričaju, Marijanu neke trudničke boljke nisu zaobišle, pa je priznala kako se na neko vrijeme oprostila od štikli. Ipak, udobnosti za vrijeme vožnje u automobilu nije se željela odreći. Hyundai KONA, koja je do sada bez problema pratila Marijanin užurbani stil života, od poslovnih obveza do izleta i dužih putovanja, spremno čeka na buduće avanture s prinovom u obitelji.

Osim što svaka žena uz Hyundai KONU izgleda savršeno, ovaj automobil privlači pažnju gdje god krenuli. Srećom, Hyundai je pripremio Kraljevsku ponudu u kojoj, uz sve Hyundai modele, možete pronaći i KONU. Jedinstven i samouvjeren izgled Hyundai KONU svakako izdvaja od bilo kojeg SUV-a u klasi. Osim što možete odabrati između različitih atraktivnih boja karoserije i prilagoditi ju vašem osobnom stilu, u Kraljevsku ponudu uključene su povlastice dostojne svake kraljice. Uz sve pogodnosti beskontaktne kupnje, u cijenu Hyundai KONE uključena je registracija, obvezno i kasko osiguranje te 5 godina jamstva bez ograničenja kilometraže. Osim toga, automobil dolazi na vašu kućnu adresu potpuno besplatno, kako bi vaš kraljevski tretman bio potpun. Posjetite kraljevskaponuda.hr i priuštite si automobil kakav zaslužujete.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.