Obavijesti

Promo sadržaj

Mastercard ove godine poklanja jedinstvene doživljaje i unikatne poklone

Mastercard ove godine poklanja jedinstvene doživljaje i unikatne poklone
8

Ove godine poklanjamo jedinstvene doživljaje i unikatne poklone kojima podržavamo rad lokalnih umjetnika i malih poduzetnika. Na iskustvenoj stranici priceless.com istražite nova neprocjenjiva digitalna iskustva ili poklonite voljenoj osobi jedinstvenu rukotvorinu domaćih kreativaca

Mastercardova iskustvena stranica priceless.com dizajnirana je kako bi inspirirala i stvorila neprocjenjive trenutke koje možete podijeliti s prijateljima ili obitelji, bez obzira gdje se nalazite, ili ih pokloniti najdražima. Dostupna ekskluzivno korisnicima Mastercard kartica, stranica omogućuje ljudima da se povežu sa svojim strastima, potiče njihovu želju za neprekidnim učenjem te pruža mogućnost poklanjanja jedinstvenih iskustava i unikatnih poklona. Inspirirana s preko 40 destinacija diljem svijeta i dostupna iz preko 90 zemalja, to je mjesto na koje odlazite da biste započeli nešto neprocjenjivo i iskusili najneobičnije doživljaje u kulinarstvu, sportu, umjetnosti, kulturi, glazbi. Hrvatska je jedna od prvih zemalja koja je kreirala digitalna iskustva i ponudila ih globalno na platformi priceless.com, ekskluzivno za korisnike Mastercard kartica, a u nastavku vam donosimo preporuku za najnovija.

Nakon izuzetno uspješnog video webinara „7 tajni uspješne komunikacije koje otvaraju put do dječjeg srca“ autorice Irene Orlović, a koji je pomogao brojnim korisnicima Mastercard kartica diljem svijeta u prilagodbi komunikacije s djecom u doba krize, na priceless.com stiže novi Irenin video. Mastercard je naime, svojim korisnicima, nakon slušanja prvog webinara, omogućio da autorici postave pitanja koja su kasnije poslužila za kreiranje sadržaja novog edukativnog videa. Što je publiku zanimalo i što Irena ima za reći na brojna pitanja gledatelja o samosvijesti i samopouzdanju djece te tinejdžerima i pubertetu pogledajte u prvom dijelu Q&A videa. Pratite priceless.com jer uskoro stiže i nastavak.

Jedan od najuzbudljivijih hrvatskih indie rock bendovaJonathan, slušali smo krajem lipnja na festivalu Let's ROCK! održanom na Tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku. Obzirom na trenutne epidemiološke preporuke, broj posjetitelja na koncertu je bio ograničen, no Mastercard se pobrinuo da što više ljubitelja glazbenog izričaja ove riječke petorke ima priliku pogledati njihov nastup. S dečkima smo proveli poslijepodne, poslušali probu i popričali u backstageu. Snimku cijelog koncerta i ekskluzivni intervju s bendom potražite besplatno na priceless.com.

Dokazano je da bojanje opušta, povećava koncentraciju i smanjuje negativne emocije. Oslobodite umjetnika u sebi i besplatno preuzmite bojanku za djecu i odrasle koju je dizajnirala poznata akademska slikarica Mirna Sišul. U bojanki se nalaze tri ilustracije veselog i eklektičnog stila, a jednom kada ih obojite, ilustracije možete uokviriti i njima ukrasiti svoj dom. Čak i ako vam bojanje ne ide od ruke, možete pokloniti voljenoj osobi unikatno umjetničko djelo umjetnice. Poznata po tome što u svojim djelima kombinira slikarstvo, dizajn interijera i modu, Sišul će vašem umjetničkom djelu dati svoj osobni dodir – potom će ono biti uokvireno i ukrašeno kao poklon za nekog vama posebnog.

Ove je godine posebno važno podržavati lokalnu zajednicu, stoga na platformi priceless.com možete kupiti unikatne rukotvorine hrvatskih kreativaca i umjetnika te na taj način pružiti podršku malim poduzetnicima koji su svoje ideje i poslove razvili na temelju vlastite strasti i žele ih podijeliti s drugima.

Poklonite novopečenim roditeljima personaliziranu drvenu poklon kutiju brenda Little Miss Puu u kojoj se nalazi bodi s imenom djeteta, šalica i foto kartice. Isti kreativci pripremili su za vas personalizirane drvene daske za rezanje kojima možete iznenaditi vašeg omiljenog kuhara. Ovaj jedinstven poklon učinit će pripremu i prezentaciju hrane jednostavnijom i originalnijom, posebno ako dasku personalizirate s nekom od ponuđenih poruka ili onom koju sami osmislite.

Vaše vrijeme za kavu ili čaj može biti zaista posebno zahvaljujući zagrebačkoj umjetnici Lani Hudini koja se specijalizirala za čudnovate ilustracije inspirirane gradom i radostima svakodnevnog života. Dovoljno je da s njom podijelite svoju omiljenu fotografiju, zgodnu priču o uspomeni ili nekom posebnom koga želite "zarobiti" ilustracijom, a Lana će to nacrtati, prenijeti na keramičku ili emajliranu šalicu, elegantno spakirati i poslati na željenu adresu.

Počastite se kompletom prirodnih kozmetičkih proizvoda za njegu kože Silvan, hrvatske marke proizvoda za njegu kože koju su u svoja izdanja uvrstili časopisi Vogue i Tatler. U komplet su uključena tri prirodna, ručno rađena sapuna: „Sea Nymph” od morske soli i mandarine, „Black & Pure” od crnog ugljena te „Med i mlijeko Mosora” od domaćeg meda i lavande. Svaki je sapun upakiran u biorazgradivu ambalažu prožetu sjemenjem divljeg cvijeća koje možete posaditi i uzgojiti prekrasan busen.

Redovito pratite priceless.com jer se platforma svakodnevno nadopunjava korisnim i zabavnim iskustvima kojima Mastercard nastoji povezati svoje korisnike s njihovim najbližima, istovremeno im osiguravajući da u doživljaju maksimalno uživaju iz udobnosti i sigurnosti vlastitog doma.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle