Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Masters of Dirt: posebna ponuda i popusti za spektakl!

Masters of Dirt: posebna ponuda i popusti za spektakl!
2

Zvijezde freestyle vratolomija dolaze u Arenu Zagreb 28. prosinca ove godine u sklopu turneje „Masters of Dirt Total Freestyle Tour 2019“. Sve posjetitelje očekuje adrenalinski spektakl

VIDEO

Sve posjetitelje očekuje adrenalinski spektakl prepun nevjerojatnih skokova i flipova na motociklima, quadovima, mountain i BMX biciklima u izvedbi virtuoza koji će izvoditi najluđe trikove na svijetu i skakati do čak 14 metara u visinu na poligonu dugačkom 24 metara uz zvukove službenog MOD DJ-a, Mosakena te „Fuel Girls“ plesačica iz Velike Britanije.

U periodu godine kada se tradicionalno nude pristupačne akcije i popusti, organizator showa „Masters of Dirt“ je osigurao posebnu ponudu. Tijekom BLACK ADRENALINE WEEK-a, koji traje od 25.11. do 1.12., moguće je ostvariti popust od 25% na kupovinu svih kategorija ulaznica uz korištenje posebnog promotivnog koda - BLACK2019! Ulaznice su dostupne putem sustava Eventim. 

Glavna zvijezda „Masters of Dirt“ spektakla bit će mega popularni FMX šampion Kai Haase, koji je prvi u svijetu izveo FMX flat-drop backflip sa svojim motociklom na zemlji i to s rampe visoke nevjerojatnih 10 metara. Uz Kaija očekuje se i spektakularni nastup Alesa Rozmana, koji će izvesti backflip na svojem quadu te dolazak zvijezde freestyle planinskog bicikliranja Adolfa Silve, koji će izvesti  triple backflip na svom mountainbike biciklu.

Oni koji žele znati više o „Masters of Dirt Total Freestyle“ spektaklu te izvođačima, kao i njihovim nevjerojatnim točakama mogu pratiti službenu web stranici https://www.mastersofdirt.com/ te facebook event https://www.facebook.com/events/654190118432586/.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.