Promo sadržaj

Komentari 0

Food Truck Festival prošlog je vikenda otvorio vrata za sve posjetitelje

Food Truck Festival prošlog je vikenda otvorio vrata za sve posjetitelje

Slijede vesela tri tjedna druženja na Jarunu uz slasne zalogaje, osvježavajuća pića, nastupe bendova i dj-eva, dječijih radionica i predstava, promociju knjiga, kutak za kućne ljubimce, pub kvizova i dr.

Novitet ovogodišnjeg festivalskog izdanja je „CHEF KUHA NA KOTAČIMA“, gdje će svake srijede za vrijeme trajanja Festivala od 18h nastupati poznati zagrebački Chefovi. Tako je u srijedu 16. lipnja u 18h prvo gostovanje pripalo Mati Jankoviću koji je u sklopu kamiona METRO Foodie Club sa kuharima Mrav burger bara složio jedno street food jelo koje će na menuiju biti dostupno za kušanje do nedjelje 20. lipnja u ograničenim količinama.

Mate Janković će osim ovog gostovanja biti i žiri koji će izabrat najbolji food truck festivala za prestižno natjecanja u sklopu European Street Food Awards na kojem će se po prvi put uz preko 15 zemalja natjecati i hrvatski chef za najbolji europski street food. Zagrebački Food Truck Festival je tako postao dio europske asocijacije najvećeg svjetskog natjecanja u street food čiji će se pobjednik u 2022 godini natjecati na svjetskoj sceni u Americi.

Festivalske srijede biti će rezervirane za CHEF KUHA NA KOTAČIMA, te će tako uz prvo gostovanje Mate Jankovića u srijedu 16. lipnja gostovati i Nastasja Chiara Petrić u srijedu 23. lipnja, te Marko Palfi u srijedu 30. lipnja.

Prvi festivalski tjedan donosi SVIRKU NA KOTAČIMA sa nastupima poznatih  funk, jazz i cover bendova uz  plejadu najboljih zagrebačkih DJ-eva:

DJi: Zozo, Skrinjica, Bocca, Bizzo, Dirty Hairy, Phat Phillie

Food Truck Festival se održava uz podršku prijatelja kotača kao što su Staropramen, METRO, Badel, Jamnica, Kutjevo, Hendricks, Bakina tajna, Kotányi, Pet Centar, Lavazza, Hoću knjigu, Jutarnji list, Yammat, Jukebox i Aquarius.

Sva dnevna i noćna događanja uz koncerte i nastupe DJ-a , te dječje radionice na Zagreb Food Truck Festivalu besplatni su za posjetitelje (osim pub quiza), a radno vrijeme Festivala je:

PONEDJELJAK – PETAK:  16 – 00 sata

SUBOTA I NEDJELJA: 11 – 00 sata

Službene stranice Festivala:

ttps://www.facebook.com/foodtruckfestivalhr/
https://www.instagram.com/foodtruckfestivalhr/