Promo sadržaj

Komentari 0

Matej Meštrović izvodi svoje nagrađivane hitove: 'Veselim se nastupu uživo pred publikom!'

Matej Meštrović izvodi svoje nagrađivane hitove: 'Veselim se nastupu uživo pred publikom!'

Novi projekt Turističke zajednice grada Zagreba – Nedjeljom u paviljonu, koji je premijerno predstavljen 25. travnja, i ove će nedjelje, 9. svibnja, glazbeno oplemeniti Lenucijevu, zelenu potkovu grada te kreativnu turističku ponudu za Zagrepčane i posjetitelje

U zadnjih godinu dana većina nastupa je online putem, a to je neusporedivo sa živim koncertom, rekao nam je pijanist Matej Meštrović te tako najavio drugi u nizu koncerata koji su zakazani za svaku drugu nedjelju.

- S velikim veseljem mogu najaviti svoj koncert u Glazbenom paviljonu na Zrinjevcu u organizaciji TZGZ. U ovo doba, svima nama umjetnicama je od velike želje i potrebe svirati javno i imati komunikaciju s publikom uživo - objasnio je Meštrović. Kako kažu iz TZGZ-a ovim projektom su željeli sugrađanima i posjetiteljima uljepšati barem dio njihovih nedjeljnih podneva.

- Mi glazbenici čeznemo za publikom, a vjerujem da i publici nedostaje živih koncerata - dodao je poznati hrvatski pijanist te najavio program koji će izvoditi u nedjelju (9. svibnja).

- Odsvirat ću jedan lijepi, kratki i atraktivni program koji se sastoji od nekoliko mojih autorskih kompozicija s albuma ‘Piano Waves’. Album je nagrađen u SAD-u gdje je dobio nagradu za album godine u kategoriji klasične glazbe te kao najbolji album u svim kategorijama na web stranici solopiano.com. Osim toga bit će i poznatih klasičnih tema u vlastitoj obradi za klavir - zaključio je Meštrović

S obzirom na cjelokupnu situaciju posjetitelje se moli za odgovorno ponašanje i držanje distance, u skladu s propisanim mjerama, a za sve one koji koncert žele pratiti iz sigurnosti svojih domova osiguran je i prijenos preko Facebook stranica TZGZ-a i 24sata te YouTube kanala 24sata.