Obavijesti

Promo sadržaj

Matiji Cveku ide nagrada za najemitiraniju pjesmu Zagrebačkog festivala 2021.

Matiji Cveku ide nagrada za najemitiraniju pjesmu Zagrebačkog festivala 2021.
1

Pobjednička pjesma prošlogodišnjeg Zagrebačkog festivala, „Ptice“ u izvedbi Matije Cveka, ove će godine dobiti priznanje i za najemitiraniju festivalsku pjesmu u 2021.

Pobjednička pjesma prošlogodišnjeg Zagrebačkog festivala, „Ptice“ u izvedbi Matije Cveka, ove će godine dobiti priznanje i za najemitiraniju festivalsku pjesmu u 2021. Podaci se odnose na radijska i televizijska emitiranja po službenim podacima HDS ZAMP-a te uvid u streaming brojke na digitalnim glazbenim servisima.Cvekova autorska suradnja s Alanom Dovićem osvojila je stručni žiri Zagrebačkog festivala, a očito i radijske urednike zadržavši se na nacionalnoj HR top 40 listi singlova. Porin za najbolju mušku vokalnu izvedbu bio je šlag na kraju Cvekove sadržajne i uspješne godine. „"Ptice" su mi donijele možda i najljepšu godinu karijere, prepunu nominacija i nagrada. Pjesma živi među ljudima, pjeva se na koncertima, sluša se kad je potrebna, to je ipak najveća nagrada“, iskren je Matija.


Između Cveka i Zagrebačkog festivala postoji posebna veza: „Budući da sam rođeni Zagrepčanin, volim tradiciju Zagrebačkog festivala i prošlogodišnja pobjeda za mene ima posebno mjesto u mozaiku karijere kojeg zadnje dvije godine intenzivno popunjavam“. Ove godine, pak, na festivalu će se predstaviti kao koautor Neline pjesme „Sto godina“: „Svakako sam htio da mi pjesma bude prisutna jer mislim da je Zagrebački festival najbolji u Hrvatskoj. Slušan je i gledan, ljudi se trude oko promocije, festivalski je bend odličan i mislim da je to najbolja platforma da se predstavi pjesma.”

Podsjetimo, 69. izdanje Zagrebačkog festivala održava se u četvrtak, 28. travnja, u 21 sat, uz izravan prijenos na HTV2 i HR2. 

CD kompilacija "69. Zagrebački festival" dostupna je u izdanju Croatia Recordsa, a sve pjesme možete poslušati i na digitalnim glazbenim servisima na linku OVDJE.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Plodine stigle i u Korenicu
PROMO

Plodine stigle i u Korenicu

Otvorenjem supermarketa u Korenici, Plodine su dosegle broj od ukupno 134 supermarketa diljem Hrvatske, te najavljuju nastavak širenja maloprodajne mreže.

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"
PROMO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"

U jeku izborne kampanje i brojnih poruka koje nas okružuju svaki dan, nismo mogli ne primijetiti jednu koja će se svidjeti svima
Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću
PROMO

Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću

Matko Šišak u Vukomeriću vodi akademiju prirodnog graditeljstva, gdje se polaznici kroz 12 dana uče graditi kuće od prirodnih materijala poput drva, slame i gline