Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Volite li dan započeti šalicom vrhunske kave? Evo što biste sve trebali znati o ovom napitku

Volite li dan započeti šalicom vrhunske kave? Evo što biste sve trebali znati o ovom napitku

Otkad je u 17. stoljeću otvorena prva kavana, talijanska kava postala je sinonim za savršenstvo u svjetskim razmjerima. Talijani imaju 600 različitih vrsta kave koje su pržene u 800 pržionica, a razlikuju se po okusu i mirisu

Kava je više od običnog napitka koji nam pomaže da se suočimo sa svim obavezama koje nas očekuju tijekom dana. Riječ je o esencijalnoj biljci koja uz pomoć brojnih korisnih sastojaka, uključujući antioksidanse, masne kiseline i proteine, pozitivno utječe na naše zdravlje, kožu i dobrobit. Zato je teško reći da je kava samo jedno od mnogih pića. Može se opisati kao održivi eliksir zdravlja.

Volite li i vi dan započeti šalicom vrhunske kave? Posjetite specijaliziranu trgovinu Tutto Capsule koja ima najveći asortiman kapsula za kavu i pravi je raj za ljubitelje dobre šalice ovog napitka. Za svačiji ukus i svaku priliku, po razumnoj cijeni u ponudi imaju kavu za sve sustave aparata za kavu.

Top brand

Tutto Capsule® je ekskluzivni brend koji u svom asortimanu nudi široku paletu kapsula za kavu, mljevenu kavu, kavu u zrnu i tabletama te ostale tople napitke. Njihova bogata ponuda uvjerit će i najzahtjevnije kupce i korisnike aparata za kavu.

U Tutto Capsule trgovinama (Galerija Importane, na adresi Trg Drage Iblera 10. ili u Rijeci kod kosog Tornja na adresi Pul Vele Crikve 1.) te u online trgovini ​​možete birati između originalnih Nespresso, Lavazza, Illy, Hausbrandt kapsule za kavu, Bialetti, DolceGusto ili odaberite svoju kapsulu iz široke ponude kompatibilnih kapsula Caffe Borbone, Lollo Caffe, Caffe Corsini, Vergnano, Starbucks, Pagliero, L`OR, Gattopardo, Covim, HAG, DolceVita, Splendit, E-Gusto i mnogih drugih.

Sustav NESPRESSO

Originalne mješavine kave i širok izbor kompatibilnih kapsula kave iz najboljih talijanskih pržionica. Za kupce željne nečeg drugačijeg tu je i bogat izbor čajeva, ječmene kave, ginsenga, te tople čokolade za najmlađe

HAUSBRANDT 

Kava u kapsulama je 100% Arabica, mješavina pržene kave za Nespresso sustav

ILLY 

Iperespresso sustav i Nespresso sustav. Originalne kapsule i aparati za kavu

LAVAZZA 

30 različitih vrsta mješavine kave u kapsuli. Originalne kapsule, kompatibilne kapsule te ostali topli napitci.

Dostupni su sljedeći sustavi: Lavazza A Modo Mio (originalne Lavazza A Modo Mio kapsule i kompatibilne kapsule), Espresso Point (originalne Lavazza Espresso Point kapsule i kompatibilne kapsule) i Lavazza Blue (originalne Lavazza Blue kapsule i kompatibilne kapsule)

DOLCE GUSTO

Originalne i kompatibilne kapsule za kavu i druge tople napitke

BIALETTI 

Tradicija koja svoje znanje i iskustvo razvija već 90 godina. Dostupne su kapsule za kavu i aparati za kavu

Za pripremu kave i toplih napitaka iz kapsule pripremili su i široku ponudu aparata za kavu za sve kapsularne sustave.

9

Zašto kava iz kapsula?

Aparati za kavu i kava u kapsulama znače mnoge prednosti. Jeste li za super brzu, jednostavnu i džepnu kavu?

Aparati za kapsule omogućuju upravo to – izvrsnu šalicu kave, pripremljenu u najbržem roku te bez kompleksnog održavanja aparat – potrebna vam je samo kapsula za kavu, naravno.

Priprema kave iz kapsula jednostavna je i brza te sadrži aromatične sastojke koji utječu na njen miris. Kava punjena u kapsulama čuva sve aromatične komponente pa pomoću aparata za kavu za kapsule možete pripremiti pravi espresso koji će vas zasigurno osvojiti savršenom aromom. Čak 800 aromatskih komponenti je hlapljivo, stoga je važno da se optimalna mješavina zrna kave melje i puni u kapsule u kontroliranim atmosferskim uvjetima. Na taj način kava zadržava svu svoju aromu koju volimo i zbog koje toliko volimo piti kavu. A upravo korištenje aparata za kavu na kapsule omogućuje nam pripremu pravog espressa savršene arome. Jednostavno, brzo i nadasve izvrsno. U Tutto Capsule trgovini svatko može pronaći nešto za svoj ukus.

Na sve Lavazza proizvode koji nisu na akciji, uz kod SHOPAJ24 ostvarujete 10% popusta samo na tuttocapsule.hr.

Tutto Capsule predstavljaju priču o putu zrna kave od zemlje porijekla pa sve do šalice kave koja se priprema kod kuće. Potrošačima žele ponuditi jedinstveno iskustvo kvalitetne kave i talijanske kulture ispijanja te užitak u šalici opojno mirisne kave.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!