Obavijesti

Promo sadržaj

Meggle za zajednicu: Donacije za Rijeku ljubavi i Crveni križ

Meggle za zajednicu: Donacije za Rijeku ljubavi i Crveni križ
2

Donaciju više od 13.000 svojih mliječnih proizvoda Meggle će donirati osječkim udrugama Rijeka ljubavi i Crveni križ

Iako je vrijeme u kojemu trenutno živimo i radimo puno novih prepreka, osječku tvrtku Meggle to ne zaustavlja. Uz njihove vrijedne radnike i pogone koji rade bez zastoja kako bi se proizvodi na vrijeme našli na policama trgovina - i Meggle donacijski program ide i dalje! Već godinama surađuju s lokalnim humanitarnim udrugama, a tako se nastavilo i dalje jer kako kažu, baš sada je najpotrebnije.

Donaciju više od 13.000 svojih mliječnih proizvoda Meggle će donirati osječkim udrugama Rijeka ljubavi i Crveni križ.

Humanitarna udruga Rijeka ljubavi od 2011. godine djeluje s ciljem pomaganja siromašnim i socijalno ugroženim građanima, obiteljima s više djece koji žive na rubu siromaštva, zlostavljanim osobama, osobama liječenim od različitih vrsta bolesti i ovisnosti kao i drugim udrugama djece s posebnim potrebama.

Udruga Crvenog križa u Osijeku jedna je od najdugovječnijih a prema zapisima, datira iz ranih osamdesetih godina 19. stoljeća. Od tada sve do danas, pokretač je velikog broja projekata humanitarne i zdravstvene prirode, pomaže u elementarnim nepogodama i katastrofama te je organizator brojnih zdravstvenih akcija, poput dobrovoljnog darivanja krvi. ‘Čast nam je i izuzetno zadovoljstvo što i dalje možemo pomoći lokalnoj zajednici, posebno u ovim trenutcima kada im svaka pomoć dobro dođe, a planiramo nastaviti tako i u budućnosti. Iako se trenutno najviše govori o socijalnoj distanci, ne smijemo zaboraviti niti na socijalnu odgovornost prema lokalnoj zajednici u kojoj živimo i radimo. Možda si fizički ne možemo pružiti ruke, ali potporu i pomoć svakako možemo!', zaključuju iz Megglea.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.