Obavijesti

Promo sadržaj

Men Expert - 100% po mjeri muškarca iz L'Oreala Paris

Men Expert - 100% po mjeri muškarca iz L'Oreala Paris
11

Intenzivna fizička aktivnost, stres, emocije ili osjećaj vrućine...od sada je tu Men Expert. Unutar linije dolazi nam 5 vrsta dezodoransa, svaka u 2 vrste pakiranja: spray i roll-on

SHIRT PROTECT baziran je na antiperspirantnoj tehnologiji koja štiti odjeću protiv znojenja, žutih ili bijelih tragova, efekta stvrdnjavanja odjeće, te pruža osvježavajući miris, a efikasan je 48 sati.

CARBON PROTECT pruža antiperspirantnu 4 u 1 zaštitu, formula je obogaćena ugljenom, a bori se protiv uzroka znojenja. Sadrži pročišćavajući sistem koji dugotrajno djeluje protiv neugodnih mirisa, sadrži  upijajuće mikročestice, te štiti odjeću od bijelih i žutih tragova. Ne sadrži alkohol.

THERMIC RESIST pruža antiperspirantnu zaštitu od znojenja pri visokim temperturama. Formula koja sadrži Ceramic system tehnologiju, pruža visok učinak i efikasna je pri visokim temperaturama (do 45°C*) za otpornost i u najintenzivnijim situacijama.

COOL POWER predstavlja inovaciju za reaktivirajuću svježinu s [cryo-caps]™ tehnologijom.
Po prvi put, L’Oréal Paris kombinira formulu antiperspiranta, dizajniranu za muškarce, za zaštitu tijekom 48 sati s rashladnim sastojcima koji se automatski reaktiviraju kada su najviše potrebni. 

INVINCIBLE predstavlja inovativnu zaštitu od neugodnih mirisa tijekom 96h bez prestanka. 
Specijalno formulirana tehnologija za muškarce koji žele dugotrajnu efikasnost štiti od znojenja i bori se protiv neugodnih mirisa. Sadrži ultraupijajuće mikročestice s visokom sposobnošću zadržavanja vlažnosti koje pružaju neprekidni osjećaj suhoće.

Informativna cijena za L'OREAL PARIS MEN EXPERT dezodoranse i roll-on-e iznosi 23,90 kn.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!