Obavijesti

Promo sadržaj

Mg Mivela - saveznik u borbi sa stresom

Mg Mivela - saveznik u borbi sa stresom
3

Na održanom druženju u zelenilu Dubravkinog puta Mg Mivela je predstavila svoje dvije nove ambasadorice, Renatu Sopek i Eciju Ojdanić

Žene čija je svakodnevica ispunjena obavezama do posljednje sekunde, a osim toga izložene su i priličnim fizičkim naporima Mg Mivelu koriste kao saveznika u borbi protiv stresa.

Užurbani način života, brojne privatne obveze i pritisci na poslu pretvorili su stres u svakodnevicu mnogih od nas te ga je Svjetska zdravstvena organizacija, ne bez razloga, još prije dvadesetak godina proglasila svjetskom epidemijom. Iako stres kao prirodna reakcija tijela u manjim količinama djeluje stimulirajuće, dugotrajna izloženost može izazvati niz zdravstvenih tegoba i bolesti opasnih po život.

U borbi protiv stresa osobito je važan magnezij, koji se ponekad naziva “antistresnim mineralom“ zbog njegove pozitivne uloge u brojnim metaboličkim funkcijama, povezanima s negativnim posljedicama stresa. Zbog lošijih prehrambenih navika, kojima je danas izložen veliki dio populacije, povećan je i rizik nedostatka magnezija u organizmu, pa voda koja sadrži magnezij postaje sve važnija. Posebno je zato zanimljiva i značajna Mg Mivela, gazirana prirodna mineralna voda koja u 1 litri praktički zadovoljava dnevne potrebe za magnezijem. Pijenjem Mg Mivele tijekom dana, uz neophodnu hidraciju, osigurava se i uravnotežen unos magnezija, neophodnog za vitalne tjelesne funkcije. Pored toga, Mg Mivela ima vrlo ugodan okus zahvaljujući karakterističnoj mineralnoj kompoziciji u kojoj je magnezij u bikarbonatnoj formi, a koja ujedno niti ne dovodi do laksativnog učinka.“ Izjavila je Mašenjka Katić, magistrica nutricionizma i prva certificirana somelijerka za vodu u Hrvatskoj.

Renata Sopek je istaknula kako puno trenira te osmišljava i sudjeluje u projektima vezanim uz tjelovježbu, pa uvijek naglašava važnost uravnotežene prehrane i njezinu nužnost u postizanju željenih rezultata.

Pazim na prehranu, a zbog žestokih treninga i životnog tempa potrebna mi je i dodatna vitaminizacija. Mg Mivela je već dugo moj izbor, jer magnezij doprinosi opuštanju mišića i regeneraciji te umanjuje umor nakon treninga, a usput se pobrinem i za dovoljan unos tekućine“, izjavila je naša poznata promotorica zdravog života Renata Sopek.

Vodeći privatno kazalište, ali i aktivno se baveći glumom, redovitim treniranjem i trčanjem maratona te brigom za obitelj, Ecija Ojdanić zbilja ima raspored ispunjen do posljednje sekunde. „Ja sam jednostavno takav stresan tip osobe“, sa smiješkom govori Ecija i naglašava kako voli svojoj obitelji skuhati ručak, otići na sve potrebne sastanke, pripremati predstave, ali i svakodnevno barem sat vremena trenirati. „Kako bi moje tijelo izdržalo sve što sam zamislila potrebna mi je snaga, koju sam dobila bavljenjem sportom, ali moram brinuti i kako mu vratiti sve ono što tijelo potroši. Hidratacija mi je jako važna, a magnezij treba mojim mišićima kako bi se opustili i zato mi je Mg Mivela uvijek pri ruci i osigurava mi  dovoljnu količinu magnezija. Moji mišići to svakako osjećaju“, izjavila je Ecija Ojdanić.

Litra Mg Mivele zadovoljava dnevnu potrebu za magnezijem, mineralom koji ima veliku ulogu u nizu metaboličkih procesa, a posebno je važna njegova uloga u borbi protiv stresa. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve