Obavijesti

Promo sadržaj

Mia Kovačić: Svijet je pun mekanih šapica koje trebaju našu pomoć

Mia Kovačić: Svijet je pun mekanih šapica koje trebaju našu pomoć
3

Poznati mačkoljupci podržali kampanju 'Dom je tamo gdje je mačka' koja ističe važnost sterilizacije i udomljavanja nezbrinutih mačaka

Još nedavno Spock je bio mačak lutalica, samo jedan od milijun takvih, sve dok ga nakon zagrebačke poplave nije pronašla i udomila voditeljica Mia Kovačić koja se pobrinula da toj ljupkoj loptici život od trnja prebaci do zvijezda. Doslovno! Spock je danas omiljeni kućni ljubimac i prava zvijezda Instagrama koja se zalaže za spašavanje ostalih napuštenih mačaka s hrvatskih ulica te svojim zdravim i sretnim lifestyleom pokazuje zašto je dobro da se mačke steriliziraju.

Želim učiniti sve da moj Spock bude sretan i zdrav i da je punokrvni Kovačić još dugo, dugo vremena. Zato sam ga sterilizirala. Svijet je pun mekanih šapica koje trebaju našu pomoć“, nježno poručuje Mia te dodaje kako pazi i na Spockovu prehranu kako bi što duže ostao zdrav i vitalan. „Ako je meni bitno što jedem, bitno je i mom mačku. Zato Spock nakon sterilizacije dobiva samo najbolje. Purina ima specijaliziranu hranu PRO PLAN za sterilizirane mačke koja brine za potpuno zdravlje. Pogledaj tu dlaku, te mišiće, gracioznost i poletnost... ma sve!“, zadovoljna je Mia kojoj je Spock u život unio nezamislivu radost, utjehu i nježnost zbog čega su se njih dvoje bez razmišljanja uključili u kampanju 'Dom je tamo gdje je mačka' koja ističe važnost i dobrobiti sterilizacije te se zalaže za udomljavanje nezbrinutih mačića kojih je sve više na hrvatskim ulicama.

O tome koliko je sterilizacija važna, a za mačke bezbolna, osim Mije i Spocka govore i glumica Katarina Baban, njezin kolega Marko Petrić i poznata hrvatska YouTuberica Andrea Fabrić. Osim što su svojim ljubimcima time osigurali sretniji i zdraviji život, njih troje mirno spavaju jer ne moraju brinuti oko neželjenih legla koja najčešće završe i kao napuštena. A upravo je to veliki problem koji su u svom rodnom Splitu primijetile voditeljica Marijana Batinić i blogerica i modna dizajnerica Vedrana Ilić.

Unutar mjesec dana kampanje 'Dom je tamo gdje je mačka' udomljeno je više od 30 mačaka, a odlučite li i vi svoje klupko sreće nabaviti iz neke od Udruga partnera Purina će vam osim besplatne sterilizacije osigurati i početni paket specijalizirane hrane PRO PLAN Sterilized.

PURINA i svi uključeni partneri pozivaju vas da učinite dobru stvar za svoju mačku i odaberete sterilizaciju. Saznajte više detalja na web stranici Purina Pro Plan Hrvatska i Facebook stranici Purina Hrvatska.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.