Obavijesti

Promo sadržaj

Mija Negovetić u anđeoskoj kampanji zlatarni Zaks

Mija Negovetić u anđeoskoj kampanji zlatarni Zaks
3

Kroz pjesmu „Moj anđeo si ti“ Mia je oduševila izvedbom! Budite i Vi nečiji anđeo jer darivanjem zlatnog i srebrnog nakita poklanjate trajnu vrijednost

Mlada pjevačka zvijezda Mia Negovetić u novoj kampanji zlatarnica ZAKS predstavlja anđeosku kolekciju zlatnog i srebrnog nakita - trenutno najpopularnijih darova u vrijeme pričesti, krizmi, vjenčanja i krštenja.

Kroz riječi pjesme „Moj anđeo si ti“ Mia je još jednom oduševila izvedbom i svojim prekrasnim glasom, prepoznatim i izvan granica Hrvatske, u samo četiri stiha uspjela dočarati važnost ljubavi, prijateljstva i uspomena trajne vrijednosti.


Naime, proljeće je vrijeme najintenzivnijeg darivanja zbog mnogih prigoda vezanih za kulturu i tradiciju naše zemlje, a upravo je nakit od plemenitih kovina – zlata i srebra – već stoljećima na vrhu liste najcjenjenijih poklona. „Bilo da je riječ o rođendanima, važnim obljetnicama ili vjerskim prigodama, tradicionalno su pri kupnji dara najtraženiji sakralni motivi poput anđela i križića ili svjetovni u kojima dominiraju srca i leptirići“, poručuju iz zlatarnice Zaks


Stoga, posjetite najbliži ZAKS i odaberite dar iz nove kolekcije nakita. Budite i Vi nečiji anđeo jer darivanjem zlatnog i srebrnog nakita poklanjate trajnu vrijednost koja će se zadržati i kada vrijeme odmakne.

Neka se darovi za posebne prilike prenose iz generacije u generaciju. Proslaviti velike datume i emocije istih zabilježiti trajno - ne postoji ništa ljepše!
Zlatne trenutke svojih voljenih zadržite zauvijek.

Više informacija potražite na www.zaks.hr

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.