Obavijesti

Promo sadržaj

Milijunski dobitak u Admiralu! Igračica uplatila listić i osvojila milijun kuna

Milijunski dobitak u Admiralu! Igračica uplatila listić i osvojila milijun kuna

Srpanj je mjesec rekorda u Admiralu, a vodeće rekorderke su žene.

Sve je počelo 10.srpnja kada je sretna igračica na Admiral online casinu uložila 20,00 kn u igri Book of Ra Cash Connection i pogodila Jackpot vrijedan 214.522,13 kn. Jackpotovi su se samo počeli redati pa je tako 5 dana kasnije u Grand Casinu Admiral pogođen Grand Jackpot u igri Ultra Hot Delux vrijedan 211.351,70 kn . Nismo dugo trebali čekati za novi veliki dobitak. 22.srpnja vrijedna igračica osvojila je vrtoglavih 866.250,00 kuna u igri Big Bass Bonanza.

No, tri dana kasnije jedna je dama na online kladionici oborila rekord Admiral Bet – a i  osvojila jedan od najvećih dobitaka sportskog klađenja u Hrvatskoj.  

Spretna dama odigrala je 6 parova kroz dva dana na jednom sportskom listiću, uložila 5.000,00 kn i ostvarila dobitak od ravno 1.000.000,00 kuna.

Prvi favorit na listiću uz koeficijent 1.73 bio je teniski par Brkić/Cabral , koji je nakon sat vremena i 12 minuta slavio nad parom Haase/Oswald i osvojio ATP turnir u Gstaadu. U isto vrijeme, u finalu ATP turnira u Hamburgu, Talijan Lorenzo Musseti svladao je prvog nositelja, Španjolca Carlosa Alcaraza, što je točno predvidjela naša igračica te se kladila na pobjedu Musettija uz koeficijent 6,0. Ne čudi da je koeficijent na pobjedu Talijana tako visok, s obzirom na to da Alcaraz u karijeri nije izgubio ni jedno finale, ali naša igračica je vjerovala u prekid niza.

Treća sreća i treći sportski par na ovom listiću započeo je bitku u švicarskoj Superligi, gdje je FC Sion izgubio od BSC Young Boysa rezultatom 3-0, a na favorite utakmice kladila se i sretna igračica uz koeficijent 1,75. Sportski put do milijun kuna nastavio se kada je FC Copenhagen uz koeficijent 2.00 došao do pobjede nad Aalborgom. Pobjedničku nedjelju za našu igračicu zaključila je pobjeda Lokomotive 2-1 nad Osijekom nakon preokreta u posljednjih 10 minuta utakmice, uz odličan koeficijent 3.20. Ostao je još samo jedan par na listiću. U 1:30 po našem vremenu, na stadion Alberto Jose Armando u Buenos Airesu, istrčali su Boca Juniorsi i pomeli Estudiantes de La Plata rezultatom 3-1 uz koeficijent 1,85 te osigurali veličanstveni dobitak od milijun kuna.

Izgleda da sretne i spretne dame preuzimaju nekad muški, svijet online casina i sportskog klađenja, a ako se i vi osjećate sretne ruke ili kao pravi sportski znalac, ne propustite se uključiti na Admiral.hr.

Admiral će vas nagraditi najvećim bonusom dobrodošlice, a ako ste doista najbolji, okruniti će vas i najvećim dobitcima. Krenite po slavu i dobitke na Admiral.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura