Obavijesti

Promo sadržaj

Milka slavi rođendan, ali ti zaželi želju!

Milka slavi rođendan, ali ti zaželi želju!
2

Ove godine Milka čokolada slavi 120. rođendan! Ovaj fantastičan jubilej željeli su obilježiti drugačije od svih slavljenika na svijetu – nagradnim natječajem „Zaželi želju“

Poznati brend poziva sve ljude da zažele kreativnu i nesebičnu želju i da je pošalju putem mikrosajta zazelizelju.milka.hr. Budite nježni, poželite nešto što će usrećiti i ljude oko Vas. Nešto što biste mogli zajedno doživjeti ili što bi moglo razveseliti drugu osobu. Tri ovakve želje, odabrane po kriterijima nagradnog natječaja, bit će s veseljem ispunjene.

Milka vjeruje da je rođendane ljepše slaviti davanjem, nego dobivanjem poklona. Zato se radujemo željama koje ćemo dobiti i onima koje ćemo ispuniti. Duboko vjerujemo da su najljepše ljudske osobine i dalje snažne i prisutne. Želimo iskoristiti ovaj značajan jubilej, kako bismo pokazali da humanost i empatija nisu zaboravljeni“, izjavila je Jelena Živković, brend menadžer za Milku, u ime grupe kompanija Mondelez International, vlasnika poznatog brenda i dodala da je njihova misija nadahnuti što više ljudi da malim znacima pažnje uljepšaju i učine  svakodnevicu bogatijom za ljude oko sebe.

Radost davanja

Milka još od davne 1901. godine pa sve do danas širi nježnost i povezuje ljude. Svaki zalogaj ove čokolade koji smo podijelili s nekim, bio je doživljaj za sebe. Svaka kockica je našla svoj put do naših srca. Svaka je imala svoju priču i mjesto u najnježnijem sjećanju. Upravo ovakvi trenutci su ono što čini život ljepšim. Zato pronađite specijalno Milka rođendansko pakiranje na policama širom Hrvatske i podijelite nježnost s dragim ljudima.

Uz slatke zalogaje, zaželite svoju najnježniju želju, pošaljite je putem Milka mikrosajta i možda se baš Vaša želja ostvari jer, nikad se ne zna gdje Vas čeka iznenađenje! Natječaj će trajati od 3. - 23. svibnja, a za više informacija zapratite Instagram stranicu @milka.hrvatska.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Slavimo Majčin dan: Osvojite nezaboravan vikend program za majke i kćeri!
NAGRADNI NATJEČAJ

Slavimo Majčin dan: Osvojite nezaboravan vikend program za majke i kćeri!

Darujemo čitateljice s programom Ženski vikend Hrvatskom/Women’s days by modniALMAnah! Napišite zašto baš vi i vaša mama trebate osvojiti ovaj vikend, a mi nagrađujemo tri najbolja odgovora.

Rekordan broj prijava za Kaufland školu voća i povrća
PROMO

Rekordan broj prijava za Kaufland školu voća i povrća

272 osnovne škole žele dobivati besplatno svježe voće i povrće iz Kauflanda
Cedevita pokrenula novu digitalnu platformu
PROMO

Cedevita pokrenula novu digitalnu platformu

Upoznajte CE svijet