Promo sadržaj

Komentari 0

Milka slavi rođendan, ali ti zaželi želju!

Milka slavi rođendan, ali ti zaželi želju!

Ove godine Milka čokolada slavi 120. rođendan! Ovaj fantastičan jubilej željeli su obilježiti drugačije od svih slavljenika na svijetu – nagradnim natječajem „Zaželi želju“

Poznati brend poziva sve ljude da zažele kreativnu i nesebičnu želju i da je pošalju putem mikrosajta zazelizelju.milka.hr. Budite nježni, poželite nešto što će usrećiti i ljude oko Vas. Nešto što biste mogli zajedno doživjeti ili što bi moglo razveseliti drugu osobu. Tri ovakve želje, odabrane po kriterijima nagradnog natječaja, bit će s veseljem ispunjene.

Milka vjeruje da je rođendane ljepše slaviti davanjem, nego dobivanjem poklona. Zato se radujemo željama koje ćemo dobiti i onima koje ćemo ispuniti. Duboko vjerujemo da su najljepše ljudske osobine i dalje snažne i prisutne. Želimo iskoristiti ovaj značajan jubilej, kako bismo pokazali da humanost i empatija nisu zaboravljeni“, izjavila je Jelena Živković, brend menadžer za Milku, u ime grupe kompanija Mondelez International, vlasnika poznatog brenda i dodala da je njihova misija nadahnuti što više ljudi da malim znacima pažnje uljepšaju i učine  svakodnevicu bogatijom za ljude oko sebe.

Radost davanja

Milka još od davne 1901. godine pa sve do danas širi nježnost i povezuje ljude. Svaki zalogaj ove čokolade koji smo podijelili s nekim, bio je doživljaj za sebe. Svaka kockica je našla svoj put do naših srca. Svaka je imala svoju priču i mjesto u najnježnijem sjećanju. Upravo ovakvi trenutci su ono što čini život ljepšim. Zato pronađite specijalno Milka rođendansko pakiranje na policama širom Hrvatske i podijelite nježnost s dragim ljudima.

Uz slatke zalogaje, zaželite svoju najnježniju želju, pošaljite je putem Milka mikrosajta i možda se baš Vaša želja ostvari jer, nikad se ne zna gdje Vas čeka iznenađenje! Natječaj će trajati od 3. - 23. svibnja, a za više informacija zapratite Instagram stranicu @milka.hrvatska.