Minipolis: U lipnju kreće Ljetni kamp za djecu, a Early Bird ponuda traje još kratko! | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Minipolis: U lipnju kreće Ljetni kamp za djecu, a Early Bird ponuda traje još kratko!

Minipolis: U lipnju kreće Ljetni kamp za djecu, a Early Bird ponuda traje još kratko!

S ljetnim praznicima (od 24.06.), u prvom dječjem gradu starta dobro poznati 5-dnevni Ljetni kamp sa školom plivanja, za djecu od 4 do 12 godina, a do 30.08. mališani se mogu prijaviti u čak 10 različitih termina.

Već unaprijed znate da će vaše dijete tražiti dodatnu pažnju i zabavu tijekom ljetnih praznika, a vi trebate malo vremena za sebe ili imate svoje redovite obveze? Idealno rješenje i „win-win“ kombinacija će vaše dijete u MiniPolisu zaokupiti tijekom cijelog dana, a vi ćete se moći bezbrižno posvetiti svojim poslovima, aktivnostima ili opuštanju. 

Četvrtu godinu zaredom u MiniPolisu se organizira tjedni Ljetni kamp, tijekom kojega se mališani sjajno zabavljaju, usvajaju nove vještine i kroz razna zanimljiva iskustva se otvaraju ka novim interesima.  

Cjelodnevni all inclusive program na kampu uključuje obroke i pića, stručno vodstvo animatora, zabavne vodene aktivnosti na Bazenima Mladost, izlete, sportske aktivnosti, adrenalinske karting vožnje na vanjskoj terasi dječjeg grada, odlazak u Cinestar kino, Mini Chef radionice, PARTY DAN svaki petak i još puuuno zabavnih trenutaka koji će ostaviti najljepšu uspomenu malenim polaznicima. 

Najveći broj dnevnih aktivnosti Ljetnog kampa odvijat će se u MiniPolisu, a mališani mogu neograničeno koristiti sve dostupne atrakcije (VR, karting, stijena za penjanje, softplay i dr.). 

Stručni animatori će osigurati da vrijeme provedeno na kampu bude ispunjeno sjajnom atmosferom, potičući stvaranje novih prijateljstava i timskog rada među djecom. 

Novost ove godine je i Ljetni kamp sa spavanjem za obožavatelje dječjeg grada iz cijele Hrvatske. Uz brojne kreativne, zabavne i sportske aktivnosti u MiniPolisu, maleni polaznici ovog 5-dnevnog kampa će ići i u obilazak njima najzanimljivijih atrakcija u Zagrebu: ZOO, obilazak centra Zagreba, Zagrebački električni tramvaj, Sportsko – rekreacijski centar Jarun i Tehnički muzej. 

Sve detalje o programu oba kampa možete pogledati na web stranici minipolis.hr, a sve aktualnosti u dječjem gradu pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Youtube ili LinkedIn.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu
PROMO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu

Kupaonica, kuhinja, suterenski i podrumski prostori, ali zapravo u svim prostorima u kojima boravimo trebamo osigurati adekvatan protok zraka kako bi isključili mogućnost nastanka vlage, a time i plijesni

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom
PROMO

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom

Napravljeno od neobičnog materijala Ceraluminuma i sa superiornim mogućnostima umjetne inteligencije, ovo će prijenosno računalo osvojiti vaše srce
Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit
PROMO

Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit

BMC Complementary Medicine and Therapies je znanstveni časopis porijeklom iz Ujedinjenog Kraljevstva (Velika Britanija) koji izdaje izdavačka kuća BioMed Central