Obavijesti

Promo sadržaj

MiniPool nova ljetna atrakcija i mnoštvo zabave u dječjem gradu

MiniPool nova ljetna atrakcija i mnoštvo zabave u dječjem gradu
1

U MiniPolis je stigla nova vodena atrakcija za svu djecu koja traže zabavu tijekom vrućih ljetnih dana – bazen s pedalinama. Uz to, popularni Ljetni kamp bilježi svoju rekordnu posjećenost s još više sadržaja.

Ljeto u gradu nikada nije bilo uzbudljivije, jer od ove sezone u MiniPolis je stigla nova vodena atrakcija bazen s junior pedalinama. Na vanjskoj terasi dječjeg grada sve mališane, koji će tijekom ljeta vrijeme provoditi u Zagrebu, očekuje mnoštvo uživanja i zabave.

Svakog dana maleni posjetitelji veselog grada moći će uploviti u vodenu avanturu i isprobati se u vožnji ovim popularnim mini plovilima. Kada se umore od zabave na vodi i okretanja pedalina, na raspolaganju im je cjelokupan MiniPolis prostor s više od 40  tematskih kućica gdje se mogu upoznati s više od 50 zanimanja i uloga.

Tijekom ljetnih praznika svi klinci i klinceze imaju priliku zabavljati se i uživati u brojnim MiniPolis aktivnostima kroz popularni petodnevni Ljetni kamp. Cjelodnevni boravci uz sportski, zabavni i edukativan sadržaj utjecat će na rast njihovog samopouzdanja, timskog rada i odgovornosti, a ujedno su i najbolje mjesto za sklapanje novih prijateljstava.

Posebno ističemo trodnevnu školu plivanja na Bazenima Mladost, školu mini golfa, karting vožnje, odlazak u obližnji Cinestar, brojne kreativne radionice i veeelike pjena party-e svakog petka.

Djecu je, osim na petodnevne, moguće upisati na jednodnevne programe što će razveseliti mnoge roditelje koji su u stisci s vremenom i one čiji se raspored naglo promijenio.

Sve ulaznice je moguće kupiti i online putem MiniPolis web shop-a.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja
PROMO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja

Sportsko – obiteljskim druženjem za praznik rada Crvena Kalina i Favbet Foundation razveselili brojne Ukrajince

Pravila nagradnog natječaja #daj2svrhu
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila nagradnog natječaja #daj2svrhu

Iskorištenim Podravkinim limenkama dajte drugu svrhu i pretvorite ih u posude za cvijeće, vaze, posude za olovke, lampe... Deset najkreativnijih natjecatelja Podravka nagrađuje poklon paketima.
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti