Obavijesti

Promo sadržaj

Mirjana Bohanec: Dotjerivanje mi i dalje predstavlja užitak

Mirjana Bohanec: Dotjerivanje mi i dalje predstavlja užitak
13

Legenda hrvatskog glumišta uživala je na trećem No Make Up partyju u hotelu Academia, a nove beauty trendove došle su pogledati Sanja Doležal, Lea Dekleva, Zvončica Vucković, Neven Ciganović i Deniss Grgić, koju mnogi uspoređuju s Megan Fox

Volim se šminkati i dotjerivati čak i kad sam sa suprugom kod kuće. Kad prođem pokraj ogledala, ljepše mi je vidjeti se dotjeranu nego bez imalo šminke, rekla je Mirjana Bohanec, legendarna hrvatska glumica, koja je slavu stekla glumeći Anu Šafranek u neponovljivom filmu Kreše Golika „Tko pjeva, zlo ne misli“. Mirjana Bohanec uživala je na trećem No Make Up partyju u zagrebačkom hotelu Academia, koji organizira marketinška agencija Bella Event. Uz Bohanec, u novim make up trendovima uživale su i jake snage Aquarius recordsa, Sanja Doležal, Lea Dekleva, Tia Miljanović, Rebeka Ljiljak i Anja Papa iz Pocket Palme, koje su na event stigle u potpuno prirodnom izdanju, a nakon što su se prepustile u čarobne ruke dm-ovih vizažista, zasjale su u glamuroznom izdanju.

Za beauty transformacije naših zvijezda i ovog su puta bili zaduženi vrhunski dm-ovi vizažisti, Magdalena Krlin, Marta Tokić i Antonio Bjelobrk. Ovaj jedinstven event u zagrebačkom hotelu Academia vodila je Vlatka Pokos, a ovog smo puta No Make Up party – New Year Edition posvetili predstavljanju najnovijih zimskih make up i skin care trendovima. I najuspješnija „plus age“ hrvatska manekenka Zvončica Vucković na party je stigla slaveći prirodan look bez imalo šminke, a na No Make Up partyju družila se s opernim pjevačem i umjetničkim direktorom Opere b.b. i festivala Rovinj Art &more, Ronaldom Brausom.

Najpoznatiji hrvatski stilist i modni sudac Neven Ciganović, otkrio nam je da priprema nova poslovna iznenađenja, a o kakvom se projektu radi, uskoro ćemo doznati. S njim u društvu na No Make Up partyju, bila je i influncerica Deniss Grgić, koju zbog njene ljepote mnogi uspoređuju s Megan Fox. Apsolventicu na Slikarskom odsjeku Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu na Instagramu prati više od 70.000 ljudi.

13
| Foto: Bella Event

Uz glamurozan make up, gošće No Make Up partyja oduševili su i slasni biljni burgeri Planet of Plants koji su napravljeni od proteina graška i ne sadrže gluten ni soju. U bogatstvu njihova okusa, uživali su svi bez obzira jesu li vegetarijanci ili ljubitelji mesnih delicija. Partneri ovog eventa bili su i Coca-Cola kao i Old Pilot's, hrvatski brend koji radi najbolji gin na svijetu ovjekovječen zlatom na San Francisco Spirits Competition 2019. godine.

Nova hrvatska banka na eventu je predstavila sve prednosti svoje Mastercard kreditne kartice, koja nudi još jednostavnije upravljanje financijama, pruža sve funkcionalnosti, od kupovine na rate u zemlji i inozemstvu do podizanja gotovine na bankomatima i to do 12 rata. Mastercard kreditnu karticu Nove hrvatske banke možete dobiti vrlo jednostavno - bez upisnine i članarine, bez potrebe otvaranja tekućeg računa, a odnedavno i uz on-line bankarstvo. Novo on-line bankarstvo Nove hrvatske banke dostupno je uz svaku kreditnu karticu, bez obzira imate li tekući račun u toj banci.

I ovog puta agencija Bella Event sa svojim partnerima, gošćama ovog jedinstvenog eventa osigurala je najbogatije goodie bagove u gradu, koji su ovog puta sadržavali vrijedne darove Nove hrvatske banke, NIVEA proizvode, a iznenađenja je pripremio i Franck. Najnovije FRANCK NESPRESSO® KAPSULE idealne su za savršeno odmjeren užitak espressa. Riječ je o kapsulama koje su kompatibilne s Nespresso® aparatima, a dolaze u četiri bogata okusa Franck kave za sve ljubitelje vrhunskog espressa. Ako volite intenzivnu aromu tamne čokolade, voćne i cvjetne note, Franckove Nespresso kapsule pružaju jedinstvene okuse, pa će svatko lako pronaći svoj omiljeni.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Geotermalna energija može postati hrvatska dobitna karta
PROMO

Geotermalna energija može postati hrvatska dobitna karta

Stižu pohvale iz Europske unije: Kada je u pitanju geotermalna energija, Hrvatska je primjer dobre prakse.