Miroslav Škoro dolazi na koncert 'Domu mom' | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Miroslav Škoro dolazi na koncert 'Domu mom'

Miroslav Škoro dolazi na koncert 'Domu mom'

Odbrojava se još samo dvadesetak dana do prvog velikog i povijesnog koncerta 'Domu mom'.

Organizatori dovršavaju program i produkcijske detalje, a priliku sudjelovati u ovako značajnom projektu ne propušta ni glazbenik Miroslav Škoro koji se u završnici priprema pridružio brojnoj ekipi koja će 13. siječnja pjevati hrvatskoj domovini u Areni Zagreb.

Autor i izvođač brojnih domoljubnih pjesama ne krije oduševljenje i razloge zbog kojih se odlučio priključiti ovom koncertu.

- Mislim da su sve pjesme koje će biti izvedene ovdje, a neke od njih i nakon dugo vremena, važne i da ih publika čuje u jednoj velikoj dvorani. To je dobro, a malo je onih koji se usuđuju to organizirati. Televizija Laudato se usudila i ja im od srca čestitam i zahvaljujem na tome, kao i našoj dragoj publici.

Koncert 'Domu mom' okupio je 25 izvođača hrvatske glazbene scene, sprema se plesno-scenski nastup, a orkestrom sastavljenim od ponajboljih instrumentalista u zemlji ravna Ante Gelo. Koncert se održava na 32. obljetnicu međunarodnoga priznanja Republike Hrvatske od strane Svete Stolice.

- Ima datuma koji ostaju čovjeku u sjećanju. Naravno da je priznanje Hrvatske jedno od njih. To su trenuci u kojima čovjek osjeća da mu pada veliki kamen sa srca i da mu cvjeta tisuću cvjetova i uopće ne hoda po zemlji. Mislim da je jako dobro odabran datum. Dom je jedna prekrasna riječ koju koristim u svojim pjesmama i vjerujem da je organizacija u pravu kada ističe da i publiku treba pomalo odgajati i stvarati tu jednu scenu. Lijepo je da će to postati tradicija.

Zapjevati u zajedništvu neke od najljepših pjesama posvećenih Hrvatskoj imat će oni koji su nabavili ulaznice za 13.1.2024. kada se održava prvi veliki koncert 'Domu mom' u Areni Zagreb.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu
PROMO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu

Kupaonica, kuhinja, suterenski i podrumski prostori, ali zapravo u svim prostorima u kojima boravimo trebamo osigurati adekvatan protok zraka kako bi isključili mogućnost nastanka vlage, a time i plijesni

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom
PROMO

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom

Napravljeno od neobičnog materijala Ceraluminuma i sa superiornim mogućnostima umjetne inteligencije, ovo će prijenosno računalo osvojiti vaše srce
Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit
PROMO

Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit

BMC Complementary Medicine and Therapies je znanstveni časopis porijeklom iz Ujedinjenog Kraljevstva (Velika Britanija) koji izdaje izdavačka kuća BioMed Central