Obavijesti

Promo sadržaj

Mjesto susreta, druženja, piva i - suvenira!

Mjesto susreta, druženja, piva i - suvenira!
6

Karlovački Dani piva najpoznatiji su i najdugovječniji hrvatski festival piva i gastronomije te prestižni glazbeni festival s tradicijom koja je započela još davne 1984. godine.

Ove se godine Dani piva održavaju od 25. do 29. kolovoza, a svi će posjetitelji moći uživati u onoj posebnoj atmosferi grada čije ulice i perivoji, postaju pozornice, restorani, barovi i trgovine koje tijekom pet dana trajanja privlače desetke tisuća posjetitelja i turista.

Ove godine posjetitelji će se s Dana piva vraćati s mnoštvom uspomena na dobro provedene trenutke ali i i s nekim od originalnih Karlovačko suvenira iz jedinstvenog Karlovačko suvenir shopa.

Stara izreka kaže da se od uspomena ne živi, pa tako i svi dostupni suveniri imaju i svoju funkciju, zbog koje ćete uvijek rado posezati za njima.

Za plažu će vam koristiti Karlovačko ručnik, a možda ćete smekšati i komunalne redare, ako njime odlučite čuvati mjesto na plaži. Za vaše mjesto pod suncem idealnim se čini Karlovačko suncobran, a i vaše će pivo će ispod njega duže ostati hladno.

6
| Foto: Karlovačko

Otvarač-privjesak i krigla ne trebaju posebno predstavljanje, a niti upute za rukovanje, oni će svoju svrhu imati kroz čitavu godinu, jednako kao i podmetači koje je svojim crtežima oplemenio Nik Titanik. Karlovačko će vas rashladiti, dobro društvo iznutra zagrijati, a vašem stilu odijevanja svakako će doprinjeti i posebna kolekcija odjeće s potpisom. S potpisom Karlovačkog, naravno. U našem vas shopu stoga očekuju Karlovačko hudice i majice, ali i bokserice i ženske gaćice. Za sve ljubitelje Karlovačkog, ali i kao dar za sve one koji nisu mogli biti s vama, tu su i platnene torbe, rokovnici i kemijske olovke. S nečim treba i napisati shopping listu, barem dio koji nije vezan za piće.

Zato dođite u Karlovac na najpoznatiji hrvatski festival piva i gastronomije, uživajte u izvrsnoj glazbi, odličnom pivu, bogatoj ponudi hrane i budite dio priče koja traje već više od tri desetljeća. Karlovac je grad susreta i zato - vidimo se u Karlovcu, vidimo se na Danima piva!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Kakva je budućnost slovenskih gradova i kakvu ulogu u tome imaju pametni gradovi?
PROMO

Kakva je budućnost slovenskih gradova i kakvu ulogu u tome imaju pametni gradovi?

Tehnološke inovacije poput pametnih gradova imat će ključnu ulogu u oblikovanju budućnosti slovenskih gradova. Te inovacije mogu pomoći u uštedi energije, poboljšanju sigurnosti i kvaliteti života

Odmorite se u njegovanom vrtu
PROMO

Odmorite se u njegovanom vrtu

Robotska kosilica brine se za uređenje okoliša što znači da možete uživati ​​u miru i tišini tijekom vikenda i usredotočiti se samo na opuštanje
Gigantski krokant sv. Duje za proslavu Bobisovog 75. rođendana i Sudamje
PROMO

Gigantski krokant sv. Duje za proslavu Bobisovog 75. rođendana i Sudamje

Iz Bobisa pozivaju: "Pridružite se Bobisu i gradu Splitu, u utorak 7. svibnja, na splitskim Prokurativama i budite dio povijesti dok slavimo ovogodišnju Sudamju i 75 godina legendarnog Bobisa.“