Mjesto susreta, druženja, piva i - suvenira! | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Mjesto susreta, druženja, piva i - suvenira!

Mjesto susreta, druženja, piva i - suvenira!
6

Karlovački Dani piva najpoznatiji su i najdugovječniji hrvatski festival piva i gastronomije te prestižni glazbeni festival s tradicijom koja je započela još davne 1984. godine.

Ove se godine Dani piva održavaju od 25. do 29. kolovoza, a svi će posjetitelji moći uživati u onoj posebnoj atmosferi grada čije ulice i perivoji, postaju pozornice, restorani, barovi i trgovine koje tijekom pet dana trajanja privlače desetke tisuća posjetitelja i turista.

Ove godine posjetitelji će se s Dana piva vraćati s mnoštvom uspomena na dobro provedene trenutke ali i i s nekim od originalnih Karlovačko suvenira iz jedinstvenog Karlovačko suvenir shopa.

Stara izreka kaže da se od uspomena ne živi, pa tako i svi dostupni suveniri imaju i svoju funkciju, zbog koje ćete uvijek rado posezati za njima.

Za plažu će vam koristiti Karlovačko ručnik, a možda ćete smekšati i komunalne redare, ako njime odlučite čuvati mjesto na plaži. Za vaše mjesto pod suncem idealnim se čini Karlovačko suncobran, a i vaše će pivo će ispod njega duže ostati hladno.

6
| Foto: Karlovačko

Otvarač-privjesak i krigla ne trebaju posebno predstavljanje, a niti upute za rukovanje, oni će svoju svrhu imati kroz čitavu godinu, jednako kao i podmetači koje je svojim crtežima oplemenio Nik Titanik. Karlovačko će vas rashladiti, dobro društvo iznutra zagrijati, a vašem stilu odijevanja svakako će doprinjeti i posebna kolekcija odjeće s potpisom. S potpisom Karlovačkog, naravno. U našem vas shopu stoga očekuju Karlovačko hudice i majice, ali i bokserice i ženske gaćice. Za sve ljubitelje Karlovačkog, ali i kao dar za sve one koji nisu mogli biti s vama, tu su i platnene torbe, rokovnici i kemijske olovke. S nečim treba i napisati shopping listu, barem dio koji nije vezan za piće.

Zato dođite u Karlovac na najpoznatiji hrvatski festival piva i gastronomije, uživajte u izvrsnoj glazbi, odličnom pivu, bogatoj ponudi hrane i budite dio priče koja traje već više od tri desetljeća. Karlovac je grad susreta i zato - vidimo se u Karlovcu, vidimo se na Danima piva!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu
PROMO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu

Kupaonica, kuhinja, suterenski i podrumski prostori, ali zapravo u svim prostorima u kojima boravimo trebamo osigurati adekvatan protok zraka kako bi isključili mogućnost nastanka vlage, a time i plijesni

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom
PROMO

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom

Napravljeno od neobičnog materijala Ceraluminuma i sa superiornim mogućnostima umjetne inteligencije, ovo će prijenosno računalo osvojiti vaše srce
Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit
PROMO

Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit

BMC Complementary Medicine and Therapies je znanstveni časopis porijeklom iz Ujedinjenog Kraljevstva (Velika Britanija) koji izdaje izdavačka kuća BioMed Central