Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Mobitelom do brze pozajmice isti dan od primitka zahtjeva

Mobitelom do brze pozajmice isti dan od primitka zahtjeva
1

Razvoj mobilne telefonije omogućio je da svaki korisnik smartphonea može u roku od nekoliko minuta na internetu zatražiti brzi online kredit te istoga dana imati novac na svojem bankovnom računu

Ponuda mikrokredita putem interneta razvila se u zemljama EU tijekom proteklih desetak godina te je raširenom upotrebom smartphonea u proteklih pet godina doživjela dodatnu ekspanziju.

Mikrokrediti koji se na engleskom još nazivaju Payday Loans namijenjeni su svima koji hitno trebaju manji iznos novaca kako bi zbog iznenadnih, neplaniranih izdataka lakše premostili razdoblje između dvije plaće.  Zbog svoje naravi, ovi zajmovi se izdaju na kratak rok, najčešće 30 do 90 dana te u manjim iznosima.

Potrebno je samo ispuniti kratak online pristupni formular, priložiti presliku najosnovnijih dokumenata i nakon kratke provjere autentičnosti i odobrenja novac se odmah isplaćuje klijentu na njegov bankovni račun.

Ujedinjeno tržište Europske Unije omogućuje i našim građanima da putem interneta istoga dana dobiju zajam od neke od europskih kompanija koje nude ovu vrstu financijskih usluga.

Cash-Expert s.r.o. iz Praga je nebankarska financijska institucija koja putem interneta nudi kunske zajmove u iznosu od 500 do 6.000 kuna s rokom otplate od 30 do 90 dana.  Pristojba koja se naplaćuje uz svaki zajam jasno je prikazana u tabeli na web stranici www.cash-expert.com te je važno napomenuti da nema nikakvih skrivenih i dodatnih troškova.

Korištenjem usluge online mikrokredita izbjegavaju se neugodnosti moljenja rodbine ili prijatelja za pozajmicu a kratkoročna nelikvidnost rješava se istoga dana i omogućuje korisniku da mirno nastavi život uobičajenim tijekom te da od sljedećeg redovnog primanja odmah zatvori zajam.

Korištenjem usluga www.cash-expert.com  dobivate pogodnosti ujedinjenog EU tržišta i moderne tehnologije te si otvarate mogućnost da bez suvišnih, neugodnih pitanja i krajnje jednostavnim postupkom prijave imate na raspolaganju novac kad god Vam zatreba.