Obavijesti

Promo sadržaj

Modni zov divljine u novoj Zoe kolekciji - Untamed!

Modni zov divljine u novoj Zoe kolekciji - Untamed!
5

Ovoga ljeta nosimo divljinu! – upravo je to modna poruka athleisure desgin branda Zoe koji predstavlja novu kolekciju visokokvalitetnih tajica - Untamed

Novi modeli tajica i sportskih grudnjaka istkani su od najboljih talijanskih materijala te obogaćeni animalnim i floralnim printevima koji podsjećaju na tople krajeve, ljetne noći i miris oceana. Kolekcija je inspirirana slobodom, ženskim instinktima i divljinom.

Novo - prva linija kupaćih kostima

Nakon proširenja asortimana na različite linije odjeće, kozmetiku te fitness opremu i dodatke, Zoe u kolekciji Untamed predstavlja i svoju prvu liniju kupaćih kostima. Razigrani i drugačiji dizajnom, napravljeni od visokokvalitetnih materijala te nazvani imenima Lioness, Dragonfly, Wildcat, Ocean haze i Tropical vibe koja dozivaju divljinu, Zoe linija kupaćih kostima zasigurno će biti viđena na plažama diljem svijeta.

Najdraži model influencerica u drugačijem, chic izdanju

Apsolutni must have kolekcije su kratke tajice s decentnim leopard printom koje možeš nositi i na najtoplije dane, a koje će naglasiti tvoje atribute i istaknuti struk. Kratke tajice jedan su od najvećih svjetskih trendova, a obožavaju ih i svjetske zvijezde poput Gigi i Belle Hadid, Kim Kardashian te Hailey Bieber.

Tajice animalnog i floralnog printa koje nose kolekciju protkane su tehnologijama koje ih čine pogodnima za sve tipove aktivnosti – od šetnje do najintenzivnijih treninga.

Nova kolekcija na velikom presale-u!

Najoriginalnija kolekcija koja je dosad izašla iz Zoe dizajnerskog studija ekskluzivno je dostupna u Polleo Sport poslovnicama te na webu na presale akciji s popustima do 43% od 18.svibnja do 2.lipnja 2020. Cijelu ponudu možeš pogledati na linku.

U jedno smo sigurni, ovoga ljeta divljina vlada ormarima svih ljubiteljica sporty glam stila, a poruka je očita - Ostani zauvijek neukrotiva!

Nova kolekcijac

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Arena SPOT, prva mobilna aplikacija shopping centra na hrvatskom tržištu
PROMO

Arena SPOT, prva mobilna aplikacija shopping centra na hrvatskom tržištu

Arena Centar, omiljeniji shopping centar Zagrepčana i njihovih gostiju, lansirao je mobilnu aplikaciju pod nazivom Arena SPOT i time postao prvi shopping centar u Hrvatskoj koji je svojim kupcima ponudio program vjernosti
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...