Promo sadržaj

Komentari 0

MOONCITY Zagreb: u Z centru kupcima nudi kompletna rješenja za E-mobilnost na dlanu

MOONCITY Zagreb: u Z centru kupcima nudi kompletna rješenja za E-mobilnost na dlanu

MOONCITY ZAGREB u Z centru na 150 m² kupcima u Hrvatskoj nudi kompletna rješenja po pitanju elektro mobilnosti.

MOONCITY ZAGREB je centar za inovacije, kompetencije i iskustva za novu i električnu mobilnost, a zahvaljujući izložbeno prodajnom salonu u novotvorenom zagrebačkom Z centru, Zagreb stoji uz bok velikih europskih gradova poput Beča, Salzburga i Bratislave.

Poštivanje i zaštita prirode i prirodnih resursa sastavni je dio MOON vizije, a MOONCITY ZAGREB pruža fascinantno iskustvo u kojem se elektro mobilnost i budući oblici mobilnosti mogu doživjeti na zanimljiv način.

Privatni i poslovni korisnici na licu mjesta mogu pronaći individualne savjete o početku e-mobilnosti s naglaskom na infrastrukturu za punjenje i skladištenje, kao i na održivu uporabu energije.  U MOONCITY-u posjetitelji mogu pronaći sve vezano uz e-mobilnost na površini od oko 150 m², a predstavljeni su svi modeli punjača za privatne korisnike, kao i impresivne punionice za poslovne korisnike, snage do čak 300 kW.

Najnovije električne inovacije marki Volkswagen grupe mogu se u novom Z centru doživjeti pod jednim krovom: od VW ID.4, koji je predstavljen nedavno, do Škode Enyaq iV i Audi e-trona GT ili Audi Q4 e-trona. Svi detalji o infrastrukturi za punjenje, upravljanju energijom i održivoj mobilnosti, uključujući stručne savjete, zaokružuju spektar MOONCITY ZAGREB.

U sklopu Z centra unutar podzemnih garaža Z centra otvorena je punionica za 8 električnih vozila s MOON punjačima.

Brand MOON osnovao je Porsche Holding Salzburg u svrhu razvoja e-mobilnosti, a tvrtka Porsche Croatia zastupnik je branda u Hrvatskoj.

Svijet pametne energije

Europska unija prihvatila je zajedničku energetsku i klimatsku Strategiju 2030 koja uključuje ciljeve i politička usmjerenja za period od 2020. do 2030. godine. Ova strategija usmjerena je na kreiranje europskog društva kao kompetitivnog, sigurnog i energetski učinkovitog sustava, spremnog za dostizanje dugoročnog cilja smanjenja emisija stakleničkih plinova do 2050. godine.

E-mobilnost temeljena na baterijama trenutno je najperspektivnija i najbrže dostupna CO2 neutralna tehnologija u velikom opsegu. Kako bi se postigao napredak, potrebna je i dobro razvijena infrastruktura za punjenje. U tu je svrhu i osnovan brend MOON.

Misija MOON-a je učiniti elektro mobilnost svakodnevnom pojavom i učiniti je dostupnom što većem broju korisnika.

Radno vrijeme

Od ponedjeljka do nedjelje od 09 do 21h.

Ulaz je besplatan.

Sve informacije o MOONCITY-u ZAGREB i rješenjima e-mobilnosti dostupne su na web stranicama www.moon-power.hr i na www.mooncity-zagreb.hr.