Promo sadržaj

Komentari 0

Moratorij na ovrhe je istekao, doznajte kako ćete si pomoći u financijski najtežim trenucima

Moratorij na ovrhe je istekao, doznajte kako ćete si pomoći u financijski najtežim trenucima

Mnogi su spas pronašli u Aircashu, financijskoj aplikaciji s kojom možete napraviti sve kao da imate račun u bilo kojoj banci jer ta je aplikacija digitalni novčanik s kojim možete primati i slati novac iz cijelog svijeta

Prema podacima Fine, posljednjeg dana ožujka ove godine u blokadi je u Hrvatskoj bilo nešto više od 238.000 građana, a njihova su ukupna dugovanja iznosila oko 16,6 milijardi kuna.

Nešto više od trećine tih dugovanja potraživale su banke, osiguranja, kartičarske kuće i ostale financijske institucije, petina dugovanja bila je prema središnjoj državi i lokalnim jedinicama, a ostatak prema javnim i komunalnim poduzećima, drugim tvrtkama i obrtima, ali i prema ostalim građanima. 

Nakon završetka polugodišnjeg moratorija, ovih dana stižu nove ovrhe za 150.000 građana.

Kako preživjeti iz mjeseca u mjesec odnosno kako platiti račune, hranu i sve ostale mjesečne obveze u ovim teškim i izazovnim vremenima? Evo kako lakše prebroditi financijsku krizu. Mnogi su spas pronašli u financijskoj aplikaciji Aircash s kojom možete napraviti sve kao da imate račun u bilo kojoj banci jer ta je aplikacija digitalni novčanik s dodatnim prednostima za svakog korisnika, s njom možete jednim klikom plaćati račune, te primati i slati novac iz cijelog svijeta. 

Što sve možete s Aircash aplikacijom?

Ta vam aplikacija omogućuje primanje novca iz cijelog svijeta i osigurava Vam potpunu privatnost i neovisnost, a s Aircashom možete i poslati novac kome god želite, dovoljno je znati nečiji broj mobitela i novac je poslan u sekundi. Ako imate sreće i imate tetku negdje u Njemačkoj koja vam je spremna pomoći kratkoročnom financijskom injekcijom, novac vam najjednostavnije može poslati Aircash aplikacijom. Novac sa svojeg digitalnog novčanika možete podići bez ikakve naknade na tisućama PBZ bankomata diljem Hrvatske, kao i na svim Ininim benzinskim postajama i kioscima Tiska.

O ovim ludim vremenima kada svatko od nas gleda svaku kunu možete se pouzdati u prvi hrvatski digitalni novčanik, Aircash, koji je siguran i brz način prijenosa novca, a licenciran je i od strane HNB-a za područje cijele EU.

Zašto uz plaćanje parkinga imati i trošak SMS poruke kada isti možete platiti Aircash aplikacijom, zašto gubiti vrijeme u dugačkim redovima kada sve račune možete platiti jednim klikom iz Aircash novčanika i to uz odgodu plaćanja? Preuzmite Aircash i sami se uvjerite kako vam može pomoći u „novonormalnom“ vremenu u kojem živimo.