Promo sadržaj

Komentari 0

Motivacija za trening iz Designer Outlet Croatia ponude

Motivacija za trening iz Designer Outlet Croatia ponude

Početak godine savršen je trenutak za postavljanje novih ciljeva

Nerijetko se među novogodišnjim odlukama nalaze i one o tjelesnim aktivnostima, a ako su takve odluke i na vašoj listi i potrebna vam je dodatna motivacija, sezonska sniženja u Designer Outletu Croatia oduševit će vas izborom sniženih sportskih komada i potaknuti vas da se što prije pokrenete. 

Kupnja sportske opreme uvijek se čini kao dobra motivacija za početak vježbanja, a sada je pravo vrijeme za odlazak u shopping. U Designer Outletu Croatia u tijeku je zimski val sniženja i u ponudi možete pronaći više od 100 fashion i lifestyle brendova sniženih do 70%. Potragu za sportskim komadima i dodatnom motivacijom za trening započnite u ponudi poznatih brendova poput Under Armoura, Adidasa i Maya Maya. Buzz nudi širok izbor modela obuće najvećih svjetskih brendova, a Sport Vision je već prepoznatljiv po velikom izboru artikala sportskih robnih marki po povoljnim cijenama.

WINTER SALE ponuda idealna je prilika za najbolje sportske ulove jer je uz popuste do 70% uvijek lakše investirati u nove odjevne komade, a modni gradić na istoku Zagreba savršen je ambijent za pokrenuti se, uživati u zimskoj šetnji i shoppingirati uz najbolja ovosezonska sniženja. 

Na samo 20 minuta od centra Zagreba u Trgovačkoj zoni Rugvica i na www.designeroutletcroatia.com potražite najbolje SALE ponude Designer Outleta Croatia.