Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 27

Možete prestati s potragom! Pronašli smo savršen božićni dar za svakog muškarca

Možete prestati s potragom! Pronašli smo savršen božićni dar za svakog muškarca

Prvi Jajoper predstavljen je 2018. godine, a oduševio je mnoge žene i muškarce. Od tada je nenadmašiv dar za razne prilike, a nedavno su lansirane tri nove vrste i definitivno su nepogrešiv odabir za pod bor

Pod sloganom "Jajoper ispod bora jer čuvati ih se mora" Biobaza je predstavila tri nova luksuzna Jajopera s čak 97% sastojaka prirodnog podrijetla. Novi Jajoperi dolaze u atraktivnim pakiranjima, a nježnom formulom svakog muškarca osvojit će na prvu. Upravo zbog duhovitog naziva simpatičan su dar ovog Božića kojim muškarcima šaljete i važnu poruku - zdravlje intimnog područja treba biti na prvome mjestu! 

Je li vaš muškarac Džentlmen, Fakin ili Morski Vuk?

Kreativni nazivi novih Jajopera olakšat će vam odabir - ako je vaš muškarac pravi džentlmen, koji se pažljivo brine o svakom detalju života, za njega je bez dvojbe idealan Jajoper Džentlmen. Profinjenog mirisa, njegova jedinstvena formula na bazi je bijelog i zelenog čaja, skvalana te ekstrakta lista masline, bogatog polifenolima. Zahvaljujući skvalanu, pantenolu i glicerolu, pruža moćnu njegu, potpomaže obnovu osjetljive kože intimnog područja s blagim anti-ageing učinkom, a ekstrakti lista masline i zelenog čaja djeluju blago antibakterijski. 

Jajoper Fakin stvoren je za najzahtjevnije muškarce, koji izvor energije traže u svakom detalju svog života. Ovaj jedinstveni gel osvaja luksuznim eteričnim uljem bergamota te moćno njeguje i štiti osjetljivo intimno područje muškarca biranim prirodnim sastojcima. Ekstrakti lista masline i kadulje djeluju blago antibakterijski, a ulje sjemenki grožđa, pantenol i glicerol moćno njeguju osjetljivu kožu intimnog područja. 

Jajoper Morski Vuk osvježavajućeg je mirisa aerosoli, koji će osvojiti i najiskusnijeg morskog vuka. Sadrži izuzetno njegujuću i vrlo osvježavajuću formulu obogaćenu najvrednijim sastojcima s jadranskog podneblja koji blagotvorno djeluju na osjetljivu kožu intimnog područja. Morski kolagen, minerali i oligoelementi iz morske soli uz ekstrakt lista masline pružit će izvrsnu njegu s blagim antibakterijskim djelovanjem. 

U slučaju da ne želite pogriješiti, uvijek možete odabrati Jajoper Original. Njegova izuzetno nježna formula čuva obrambeni mehanizam osjetljivog intimnog područja, a ulje čajevca daje mu blago antibakterijsko djelovanje i štiti od razvoja iritacija. Ekstrakti lista masline i cvijeta nevena njeguju i štite kožu, a alantoin podupire njezinu regeneraciju.

Želite li ipak biti smjeliji u odabiru dara kojim ćete natjerati jaču polovicu da se zarumeni, darujte mu Jajoper Lucky Lover! Namijenjen avanturistima, formula ovoga gela sadrži mješavinu esencijalnih ulja afrodizijačkog djelovanja. Koktel esencijalnih ulja bergamota, ylang ylanga i naranče, uz ekstrakt vanilije, osvježava intimno područje, a alantoin, pantenol i ekstrakt cvijeta nevena njeguju, štite i obnavljaju osjetljivu kožu intimnog područja.

Operite s razlogom! 

Svi Jajoperi dostupni su u dm i Bipa prodavaonicama diljem Hrvatske, na Biobaza web shopu i na drogerija.hr

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 27
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura