Obavijesti

Promo sadržaj

Mrkvica kao najpoželjniji poslodavac hrvatske

Mrkvica kao najpoželjniji poslodavac hrvatske
3

Dobra radna atmosfera, stabilnost i iznadprosječna primanja razlog su izrazitog zadovoljstva djelatnika Mrkvica

Mrkvica kažu, nije obični prehrambeni dućan, zovu ih kvartovska tržnica i dućan s dušom, a mi vam garantiramo da je “Mrkvica- Dućan za svaki dan” na razini najkvalitetnijih europskih malih trgovina hranom i delikatesama. O njihovoj kvaliteti najbolje govori i nagrada za najboljeg malog trgovca koju su osvojili još 2019. godine, a od tada su se višestruko unaprijedili u poslovanju i kvaliteti.

Ponosni su što kao pobornici hrvatske proizvodnje, promoviranja i očuvanja isključivo hrvatskog seljaka i domaćih OPG-ova kao i malih poduzeća, u svojih 6 trgovina na ekskluzivnim lokacijama okupljaju preko 280 najkvalitetnijih malih dobavljača.

Na taj način svojim kupcima osiguravaju jedinstvenu ponudu sezonskog voća i povrća iz domaćeg i eko uzgoja, suhomesnate i mliječne proizvode malih proizvodača, domaći kruh i peciva, svježe lokalno uzgojeno meso i riblje proizvode, jaja iz slobodnog uzgoja te razne delikatesne proizvode. 

Mogu se pohvaliti kontinuiranim rastom i razvojem svog malog poduzeća čija se kvaliteta osobito odražava u zadovoljstvu njihovih djelatnika, a ukoliko ih pitate oni će vam za svoje radno mjesto navesti brojne prednosti:

“Osim dobrih međuljudskih odnosa i dobre radne atmosfere izrazito mi je važno da imam redovita primanja, ali i mogućnost ostvarivanja prava na mjesečne bonuse.”

Božica

“Iznimno mi je važno da poslodavac poštuje radno vrijeme i da nema prekovremenog rada.”

Ana

“Odlično mi je što uz redovna primanja ostvarujem i pravo na božićnicu, uskrsnicu i naknadu za godišnji odmor, a kao radnik s dužim stažom u Mrkvici, dobivam i 13. plaću kao dodatnu nagradu za svoju vjernost i rad.”

Dragana 

“Volim raditi u Mrkvici jer poslodavci cijene svaki moj dodatni trud i zalaganje, plus atmosfera na radnom mjestu je opuštena i pozitivna.”

Kristina

Ako i vi želite biti dio ovog brzorastućeg tima, želite unaprijediti svoja znanja i vještine u području trgovine, raditi u ugodnom okruženju bez stresa, s financijskom sigurnošću pozivamo vas da se prijavite na posao.mrkvica@gmail.com i ostvarite priliku za napredovanjem u njihovom timu!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'
PROMO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'

Kada je „Uvod u anatomiju“ tek počeo s emitiranjem u ožujku 2005. godine, nitko nije mogao predvidjeti koliko će brzo serija dosegnuti međunarodnu slavu.

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje
PROMO

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje

Svi mi, bez iznimke, barem jednom u našem životu doživjeli smo neugodnosti povezane s problemima probavnog sustava.
Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume