Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 5

Muče vas božićni darovi? Evo nekoliko genijalnih ideja koje će oduševiti i one najzahtjevnije!

Muče vas božićni darovi? Evo nekoliko genijalnih ideja koje će oduševiti i one najzahtjevnije!

Božićna kupnja za najmilije može biti izazov. Postoji toliko izbora da je ponekad teško znati što je točno na njihovoj listi želja. Zato smo vam ove godine odlučili olakšati uz nekoliko ideja s kojima nećete pogriješiti

VIDEO

Božićne čarape, pidžama, šal i rukavice - s tim nećete pogriješiti, ali, budimo iskreni, svi su se zasitili ovakvih darova. A godina iza nas pokazala nam je kako smo uvelike ovisni o tehnologiji i da tehnološke naprave zapravo mogu biti dobar saveznik u savladavanju svake krize. Zašto tu spoznaju ne bismo iskoristili ovih blagdana i svoje najdraže razveselili darom koji će im biti stvarno koristan?

Jamčimo vam da vam se nitko neće rugati ako mu darujete visokokvalitetne slušalice, novi mobitel ili nekoliko cool dodataka kako bi u što većoj mjeri uživao u svom novom uređaju.

1. Mobiteli su uvijek 'in'

Ne postoji ništa kao osjećaj novog mobitela na dlanu i istraživanja svih novih značajki koje dolaze s njim. To je velikodušan dar koji će vas povezati s najdražima. Imajte na umu da će vam biti mnogo lakše i jednostavnije ako poznajete želje onoga kome birate dar, ali nasreću, uvijek možete pribjeći provjerenim rješenjima.

Telemach je, primjerice, pripremio posebnu bogatu blagdansku ponudu različitih poželjnih modela pametnih telefona uglednih proizvođača kao što su Samsung, Xiaomi i Honor. Svi ponuđeni uređaji omogućuju spajanje na 5G mobilnu mrežu. Cijelu ponudu pogledajte ovdje i pronađite savršen uređaj za svakog na svojem popisu - čak i za one najzahtjevnije.

2. Bežične slušalice

Iako su spomenuti uređaji sami po sebi nešto što bismo rado pronašli ispod bora, uz svaki od njih Telemach daruje uređaj koji će dodatno uljepšati blagdansko vrijeme i učiniti ga još ugodnijim. Tako uz Samsung Galaxy A12 dolaze slušalice JBL Tune, a uz Samsung Galaxy A52s dobivate slušalice Galaxy Buds 2, koje će iskustvo uživanja u glazbi podignuti na neviđenu razinu.

O tome koliko su praktične, dovoljno govori to što su postale neizostavan dio svakodnevice svih onih sretnika koji ih već koriste bez obzira na to uživaju li u njima na putu za posao, pri opuštanju ili kad se jednostavno žele usredotočiti isključivo na slušanje glazbe. A darujete li ih nekome tko voli aktivan život, vaš će izbor biti još i bolji jer nema tog trkača, biciklista ili šetača koji ne sanja o paru kvalitetnih slušalica. Detalje o najboljoj ponudi slušalica slobodno potražite ovdje.

3. Radi umjesto vas

Sljedeći prijedlog koji bi vas mogao zainteresirati mala je naprava nalik na leteći tanjur, a koja se vrti po podovima i usisava sve što joj se nađe na putu. To je idealan dar za nekoga tko možda baš i nije ljubitelj božićnih iglica na podu. Zbog toga, kako bi se prepustili blagdanima i ove godine zaista neopterećeno u njima uživali, robotski usisavač obavit će prljavi posao umjesto njih.

Robot,Vacuum,Cleaner,Performs,Automatic,Cleaning,Of,The,Apartment,At

Mi vam preporučujemo Mi Robot Vacuum MOP – Essential, usisavač koji samostalno otklanja sve mrlje s poda. Ima toliku snagu da će ukloniti svakodnevnu prašinu i dosadne mrvice kolačića koje padaju sa stola, a mogućnost brisanja podova učinit će površine sjajnijima nego ikad. Najbolja vijest je ta što ovaj usisavač dolazi na dar prilikom kupnje uređaja Xiaomi 11T 5G u Telemachovoj blagdanskoj ponudi.

4. Pametni satovi

Čim prođu blagdani, mnogi se pitaju kako skinuti višak kilograma stečenih konzumacijom mnoštva kolačića i ukusnih sarmi. Zato vam, ako već sad znate nekoga tko bi tu rečenicu mogao izustiti netom nakon blagdana, predlažemo da ga preduhitrite i da mu ispod bora zapakirate pametni sat. Ovo je savršen dar jer nudi pametne značajke koje olakšavaju svakodnevne zadatke. Sat  kao dar sigurno će razveseliti svakoga jer je riječ o tehnologiji koja ima sposobnost činiti čuda, i to s vašeg zapešća.

Budući da se prvenstveno fokusira na praćenje kondicije i zdravlja, pronaći ćete mnogo uzbudljivih značajki za praćenje različitih vitalnih vrijednosti. Od otkucaja srca do krvnog tlaka, kvalitetan pametni sat sve pokriva podsjećajući vas čak i da povremeno protegnete noge. Tražite li takav dar, toplo vam preporučujemo da ovdje provjerite ponudu pametnih satova. Telemach je ovog Božića za vas pripremio najbolju ponudu!

Kako bi blagdanska atmosfera potrajala što dulje, Telemach je pripremio prigodne ponude uz paket Unlimited, koje traju tijekom cijelog prosinca. Odlučite li se za neki od vrhunskih modela pametnih telefona iz Telemachove božićne ponude, dobivate i mogućnost besplatnoga korištenja glazbenog servisa TIDAL kao i neograničene minute i SMS-ove. Više informacija o ponudi potražite ovdje.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu