Obavijesti

Promo sadržaj

Muškarce koji se pridruže Movemberu u dm-u čeka poklon

Muškarce koji se pridruže Movemberu u dm-u čeka poklon

Ovog Movembera mislite na vlastito zdravlje i podržite istraživanje Instituta Ruđer Bošković

Kaže se da brada čini razliku između dječaka i muškarca, no mi vjerujemo da ono što čini pravog muškarca ima puno više veze s odgovornošću koja uključuje i odgovornost prema vlastitom zdravlju.  

Ne sumnjamo da ćete ovog studenog primijetiti nešto veći broj muškaraca s brkovima, što prije svega znači da su se aktivno uključili u globalni pokret koji podiže svijest o bolestima koje pogađaju muškarce. Složit ćete se da je simbolična podrška ovom cilju i više nego važna, ali da bi Movember stvarno ostvario svoj cilj, moramo nadići simboliku.  

Briga o brku i briga o zdravlju idu ruku pod ruku 

Pokretu se osmu godinu za redom pridružuje dm te će sve prodavaonice dm-a i ovog studenog služiti kao podsjetnik na važnost prevencije i brige o zdravlju. Računamo na to da ste vi već preuzeli odgovornost za svoje zdravlje, a najbolji način na koji možete pomoći dm-u tijekom mjeseca muškog zdravlja jest da članovima svoje obitelji, prijateljima i kolegama skrenete pozornost na to da Movember nije samo vrijeme za brigu o brku, već i vrijeme za brigu o zdravlju. 

Kako biste manje vremena proveli u brizi za brk, a više u brizi o zdravlju, tijekom cijelog studenog prilikom kupnje proizvoda za mušku njegu, uz prethodnu aktivaciju eKupona u aplikaciji 'Moj dm', dm vam poklanja 30x više bodova na dm active beauty kartici. Ako pak kupnju obavite u prodavaonicama dm-a i pri tome kupite proizvode za mušku njegu u vrijednosti iznad 35 € (263,71 kn), na dar dobivate sportsku torbu. 

Tko kaže da briga o zdravlju ne može biti zabavna 

Tijekom sedam godina obilježavanja Movembera dm je, uz podršku kupaca, Institutu Ruđer Bošković osigurao više od 54.000 eura za istraživanja raka prostate. Istraživanja su rezultirala otkrićem novih potencijalnih prognostičkih markera koji se koriste za probir, rano otkrivanje, potvrdu dijagnoze, predviđanje odgovora na terapiju i nadziranje napretka bolesti. 

Ovogodišnju donaciju možete podržati odlaskom u Satiričko kazalište Kerempuh u nedjelju 19. studenog. Naime sav prihod od prodaje ulaznica za predstavu Kako druga polovica voli namijenjen je donaciji Institutu za istraživanje raka prostate. 

Više informacija o Movemberu u dm-u možete pronaći na internetskoj stranici dm-a: www.dm.hr.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Koch je zbog petardi oglušio, a Maksimir je opisao rečenicom: Pravi stadion, smrdi po urinu!
BOLUJE OD NEIZLJEČIVE BOLESTI

Koch je zbog petardi oglušio, a Maksimir je opisao rečenicom: Pravi stadion, smrdi po urinu!

Iako je u Dinamu proveo samo jednu sezonu, zavolio je taj klub i Zagreb i volio bi još jedanput doći na utakmicu. Pamti Mikića, Vukojevića, pobjedu u Amsterdamu..., a prije 17 godina je rekao: 'Modrić je najbolji na svijetu'